reklama
Dokładnie, głodówka to nie wjście bo jak kiedyś zaczniesz normlanie jeść to przytujesz dwa razy więcej, najlepiej jeść mało, ale zdrowo!
I w sumie nie miałaby więc do dodania poza tym, żeby jeszcze wybierać produkty te bardziej zdrowe
Dokładnie, głodówka to nie wjście bo jak kiedyś zaczniesz normlanie jeść to przytujesz dwa razy więcej, najlepiej jeść mało, ale zdrowo!
Głodówka to najgorszy sposób odchudzania jaki można wybrać. Najlepiej stosować się do diety i ćwiczyć. Grunt to zachować skrupulatność i ciągłość. Jeśli taka dieta wydaje się być zbyt trudna to zawsze można zostawić sobie jeden dzień w którym można troszeczkę z nią odpuścić i zjeść jeden posiłek, który będzie odbiegał od diety. Myślę, że takim dniem może być piątek. W końcu początek weekendu i trzeba go odpowiedniego świętować. Ja piątki uwielbiam i może nie jem wtedy wielu niezdrowych rzeczy ale robię to na co nie mam zazwyczaj czasu. Zainspirował mnie do tego ten artykuł:Link do: 10 powodów, dla których kochamy piątki Myślę, że nie ma tu takiej osoby, która by się na niego nie cieszyła dlatego warto wtedy pomyśleć o sobie.