reklama
D
Deleted member 176021
Gość
A ja was podziwiam mam jednego 3 latka z drugim jestem w ciąży i się zastanawiam jak sobie dam radę!!! Tragedia. A odnośnie 500 +, to ja odpowiadam JAK DADZĄ TO WEZMĘ, CZEMU NIE
pozdrawiam Was
pozdrawiam Was
Ja mam 2 synow i corke ,corce marzy sie siostra ale ja musze odpoczac po ciazy narazie wiec mowie nie a potem zobaczymyA ja mam troje i chciałabym jeszcze córkę. Nie mamy żadnych dodatków na dzieci, jakby co
Tez nie wiem przeciez wpadka czy nie kocha sie tak samo moj najmlodszy ma 9 tyg.tylko ze roznica 7 i 11 lat ,dlugo nie moglismy sie zdecydowac wiec ciebie podziwiamWitajcie, ja mam trójkę: syn - 4 lata, córka - 2 lata i synek - 6tygodni Też mnie ciągle ludzie pytają :"wpadliście:"? nie wiem co ich to obchodzi.. zresztą jakie to ma znaczenie..
mamunia86
Fanka BB :)
Chodzicie do pracy zawodowej? Ja pracuję. Rozmawialiśmy o tym z mężem i zdecydowaliśmy, że jeśli rodzina nam się powiększy będę w domu. Tu naprawdę jest sporo pracy a dzieci mają mamę dla siebie
U nas córa średnio zapatruje się na siostrę. Jest jedna księżniczka i trzech mężczyzn ( bracia i tata), że jak tu stracić pozycję. Osobiście uważam, że było by bardzo dobre dla niej mieć siostrzana duszę. Siostra to siostra.
U nas córa średnio zapatruje się na siostrę. Jest jedna księżniczka i trzech mężczyzn ( bracia i tata), że jak tu stracić pozycję. Osobiście uważam, że było by bardzo dobre dla niej mieć siostrzana duszę. Siostra to siostra.
Sopek
Moderator
mamunia86 no tak siostra to siostra, sama mam dwie też bym chciała, żeby córka miała siostrę ale wyszło jak wyszło mam nadzieję, że się dogada w dorosłym życiu z braćmi.. Ja sama nie mam brata więc nie wiem jak to jest ja nie pracuje, jak najmłodszy pójdzie do przedszkola (za 3 lata) wtedy dopiero pomyślę o jakiejś pracy, ale to też zależy od chorób bo wiadomo jaki jest pierwszy rok w przedszkolu
dziuśka powiem Ci, że kocioł jest zwłaszcza, że zaprowadzanie/przyprowadzanie najstarszego do przedszkola razem z pozostałymi dziećmi jest na mojej głowie a mąż jest w domu koło 17 dopiero. Ale nie narzekam, tylko snu by się trochę więcej przydało
dziuśka powiem Ci, że kocioł jest zwłaszcza, że zaprowadzanie/przyprowadzanie najstarszego do przedszkola razem z pozostałymi dziećmi jest na mojej głowie a mąż jest w domu koło 17 dopiero. Ale nie narzekam, tylko snu by się trochę więcej przydało
Ostatnia edycja:
kamilaasami
Fanka BB :)
Dziewczyny podziwiam i zazdroszczę my spasujemy przy dwójce maluchów pozdrawiam
reklama
Ja nie pracuje ,to znaczy jestem na macierzynskim teraz ,przed porodem chcialam byc do stycznia i wrocic do pracy ,bo ja z tych co dlugo w domu nie posiedza nie potrafie ,probowalam z corka siedzialam ponad 3 lata ,powiem ci tak po pewnym czasie ja juz nie mialam cierpliwosci do wlasnych dzieci ,eiec teraz chcialabym tego uniknac ,ale z kolei Alex jest jeszcze chyba za maly i chce sie nim nacieszyc wiec na razie bede siedziec .Chodzicie do pracy zawodowej? Ja pracuję. Rozmawialiśmy o tym z mężem i zdecydowaliśmy, że jeśli rodzina nam się powiększy będę w domu. Tu naprawdę jest sporo pracy a dzieci mają mamę dla siebie
Podziel się: