LadyCaro
Fanka BB :)
ja w Łodzi czasem bywam ostatnio byłam w Manu na kręglachEj, chooo do Łodzi!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w Łodzi czasem bywam ostatnio byłam w Manu na kręglachEj, chooo do Łodzi!!
To szkoda bo chętnie bym skorzystała ale nie wstalabym do pracy w piątek , jak je położę się po 21 max to jest dramatbo po 19 dopiero przyjeżdżam
Mi też żal bo w czwartek po 20 pewnie będę czekać na wynik bety , o ile ten będzie pozytywnyTo szkoda bo chętnie bym skorzystała ale nie wstalabym do pracy w piątek , jak je położę się po 21 max to jest dramat
A sikasz już ?Mi też żal bo w czwartek po 20 pewnie będę czekać na wynik bety , o ile ten będzie pozytywny
Mi też żal bo w czwartek po 20 pewnie będę czekać na wynik bety , o ile ten będzie pozytywny
i tak trzeba żyć!My w **** to potrafimy prosto z imprezy przyjść do pracy. Na szczęście codziennie są u nas mejkapistki
To daj znać jak będziesz, mieszkam kwadrans od Manu .ja w Łodzi czasem bywam ostatnio byłam w Manu na kręglach
D o k ł a d n i e!!i tak trzeba żyć!
Kurcze to prawie 300km ode mnieA tak w ogóle to na 90% w czwartek ok. 20 będę w centrum Warszawy samotnie spożywać kolacje i popijać mohito, więc jakby ktoś był chętny i miał wtedy czas, to może go ze mną spędzić, ja zawsze chętnie