Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
A z tym to ja rujnuje wszystkim światopoglądTo tak jak cukier waniliowy jest wanilinowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z tym to ja rujnuje wszystkim światopoglądTo tak jak cukier waniliowy jest wanilinowy
ja się po 30 latach dowiedziałam, że orzeszki nie są archaidoweNie martw się. Wszyscy tak mówią i wszystkim rujnuję światopogląd
Melduje się. Jestem na wakacjach, gdziekolwiek u kogokolwiek też nie pójdzieCo do srania to czy jest wśród nas moja odbytnicza bliźniaczka, która jak ja: nie umie wypróżnić się w szpitalu?
Dawali mi czopki, kazali kupić se śliwki, pić jogurty - nichuja. Nawet kazali se kupić syrop. Też nic nie dał.
Dopiero jak wyszłam do domu to drgnęło a byłam tam ponad tydzień
A teraz mam dobre sranie po wiesiołku na czczo
Masz tak samo jak mój mąż, on też zawsze govvno do domu zawsze przyniesieSiostro. Ja nie zrobię po za własnym domem...
Na wakacjach muszę lekami popvhnac bo inaczej wrócę i za 2 tyg.zrobie. Więc szpital też w to wchodzi....
Eh, niestety. Tak właśnie jest. Człowiek jest i nagle go może zabraknąć. Ja tak straciłam bliską mi osobę. I szcczerzę? Minął rok, a dalej zdarza mi się wyć do poduszki. I zostawiam jakby takie wiadomości. Czasem napisane na kabinie podczas prysznica, czasem w zeszycie.Np uczyła mnie na rurze instruktorka. W środę byłam u niej na zajęciach, nawet nagrałam, jak pokzuje triki. W czwartek zabrało ją z sali pole dance pogotowie, w piątek już nie żyła. Dla mnie to był szok, człowiek jest i go nie ma. Jest i robi coś, cieszy się, uśmiecha, ma plany. A nagle go nie ma. Nic.
Ej, zrujnuję Twój światopogląd: wiesz, że te czopki nie nazywają się glicerynowe? Tylko glicerolowe?
No nie! Ja to chciałam napisaćTo tak jak cukier waniliowy jest wanilinowy
ja walczę dalej z ochota na big maca i wiesmacaCoś tu się cicho zrobiło ... Popiły i trzonują albo ...srają bo ile można trzymać
idę otwierać Prosseco. Jak wszystkie to wszystkieCoś tu się cicho zrobiło ... Popiły i trzonują albo ...srają bo ile można trzymać