reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Druga kreska na teście ciążowym

Iga120584

Zaciekawiona BB
Czy kreska testowa zawsze powinna być zabarwiona na różowo / niebiesko? Zrobiłam dziś test i otrzymałam wynik taki jak na zdjęciu. Nie wiem czy jest pozytywny czy negatywny. Nie wiem tez kiedy miałam dni płodne, bo mam długie i nieregularne cykle. Wspolzylismy bez zabezpieczenia. Proszę o pomoc

Załączniki

• FF67F5DD-56B3-4AC6-8DBC-E667C6194C65.jpeg
    FF67F5DD-56B3-4AC6-8DBC-E667C6194C65.jpeg
    463,3 KB · Wyświetleń: 349
reklama
Nie uzyskałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Skąd wiecie , ze test jest negatywny? Po wyschnięciu test wyglada w ten sposób :

Załączniki

• 69CE60F8-1520-42B3-BDDD-6A5E68ABA6FB.jpeg
    69CE60F8-1520-42B3-BDDD-6A5E68ABA6FB.jpeg
    438,6 KB · Wyświetleń: 166
Nie uzyskałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Skąd wiecie , ze test jest negatywny? Po wyschnięciu test wyglada w ten sposób :
to miejsce w którym powinno odbarwić się gdyby test był pozytywny. Nie wmawiaj sobie bo to bez sensu ;) też miewałam takie testy a w ciąży nie byłam. Obecnie już w 10 dpo była różowa wyraźna kreska

Kreska powinna się wybarwić. U Ciebie się nie wybarwiła. Test jest negatywny i nie ma co się doszukiwać co tam jest jak wyschnie i nie ma sensu go trzymać i sprawdzać po czasie czy coś widać czy nie.

Kreska powinna się wybarwić tak jak podane jest w ulotce. U Ciebie kreska jest po prostu biała czyli w ogóle się nie wybarwiła. Ciąży nie ma.

reklama
Jakbyś była w ciazy to byłoby widać i raczej nie miałabyś wątpliwości ja czułość 25 robiłam z drugiego moczu rano i było widać gołym okiem od razu a popołudniu tego samego dnia czułość 10 i krecha jak talala

reklama
Do góry