Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam 11 dpo!Hej Dziewczyny, dzis 12 dpo i inny test zrobilam i czarno na bialym tylko jedna kreska. Bedziemy sie starac dalej
Wygląda dziwnie. Ja bym na Twoim miejscu kupiła inny w drogerii lub aptece. A najlepiej poszła na betę. 17 dpo będzie wszystko jasneA co powiecie na ten test?
Czułość 10,kupione na allegro i nie wiem czy one mają taką kreskę fabryczną? Bo wydaje mi się, że gdyby to była ciąża to by się zabarwiło na różowo a to jest ciemne.
Tym bardziej, że jestem już 17 dpo to krecha chyba powinna być gruba
Zrobiłabym Zrobiłabym kolezanka radzi ,test z apteki ,lub beta , ale raczej beta bo wtedy nie ma wątpliwościA co powiecie na ten test?
Czułość 10,kupione na allegro i nie wiem czy one mają taką kreskę fabryczną? Bo wydaje mi się, że gdyby to była ciąża to by się zabarwiło na różowo a to jest ciemne.
moim zdaniem test jest pozytywny. Kreski fabryczne nie są tak widoczne. Biegiem po kolejny testA co powiecie na ten test?
Dziwny ten test. Koniecznie zrób betę albo jakiś test z apteki, rossmanna. Ten jest jakiś kopnięty. kreska jest zdecydowanie, ale rzeczywiście dziwnie wyglądaA co powiecie na ten test?
Kurcze a kupiłam aż 5 tych z allegro teraz co miesiąc będzie to samoDziwny ten test. Koniecznie zrób betę albo jakiś test z apteki, rossmanna. Ten jest jakiś kopnięty. kreska jest zdecydowanie, ale rzeczywiście dziwnie wygląda
To na razie je schowaj i olej. Kup jakiś zwykły w aptece czy rosmannie i zróbKurcze a kupiłam aż 5 tych z allegro teraz co miesiąc będzie to samo