reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Druga blada kreska. Chyba mam juz paranoje. Poradzzcie czy cos tu widac?

Hej Dziewczyny, dzis 12 dpo i inny test zrobilam i czarno na bialym tylko jedna kreska. Bedziemy sie starac dalej :)

Załączniki

• F70D78A0-E606-4C40-819A-F93AE71EF2A5.jpeg
    F70D78A0-E606-4C40-819A-F93AE71EF2A5.jpeg
    957,8 KB · Wyświetleń: 215
reklama
A co powiecie na ten test?
Czułość 10,kupione na allegro i nie wiem czy one mają taką kreskę fabryczną? Bo wydaje mi się, że gdyby to była ciąża to by się zabarwiło na różowo a to jest ciemne.
Tym bardziej, że jestem już 17 dpo to krecha chyba powinna być gruba

Załączniki

• IMG_20210527_103822.jpg
    IMG_20210527_103822.jpg
    654,8 KB · Wyświetleń: 127
Czułość 10,kupione na allegro i nie wiem czy one mają taką kreskę fabryczną? Bo wydaje mi się, że gdyby to była ciąża to by się zabarwiło na różowo a to jest ciemne.
Wygląda dziwnie. Ja bym na Twoim miejscu kupiła inny w drogerii lub aptece. A najlepiej poszła na betę. 17 dpo będzie wszystko jasne 🙂

Zrobiłabym Zrobiłabym kolezanka radzi ,test z apteki ,lub beta , ale raczej beta bo wtedy nie ma wątpliwości

moim zdaniem test jest pozytywny. Kreski fabryczne nie są tak widoczne. Biegiem po kolejny test 🙂

Dziwny ten test. Koniecznie zrób betę albo jakiś test z apteki, rossmanna. Ten jest jakiś kopnięty. :D kreska jest zdecydowanie, ale rzeczywiście dziwnie wygląda

reklama
Czy jesteś pewna, że jest 17 dni po owulacji? Pytam, bo ostatnią owulację miałam monitorowaną, wiedziałam, że wystąpiła w jeden z wtorków i po 14 dniach nie dostałam okresu. Ani po 15, 16, 17 tylko dokładnie po 21 dniach od owulacji, czyli 3 tyg. Pytałam doktora o to. Powiedział, że okres występuje zawsze po 14 dniach od owulacji i jeśli go nie było, a wystąpił później, to pewnie byłam w ciąży i bardzo wcześnie poleciała. Sam fakt, że jesteś 17 dzień po owulacji i okresu nie ma, jest zastanawiający. Wypróbuj inne te same testy które masz w domu. Ja miałam takie paskowe owulacyjne - działały dobrze. Myślę, że to nie fabryczna kreska, on pokazuje po prostu ciążę :) Beta rozwieje wszelkie wątpliwości. Żałuję, że ja nie zrobiłam bety. Teraz mimo ceny będę robić za każdym razem.

Do góry