reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Druga blada kreska. Chyba mam juz paranoje. Poradzzcie czy cos tu widac?

reklama
Hej, staramy sie od 14 cykli, wiec moge juz miec paranoje :p czy widzicie cos? To jest test clearblue i wydaje mi sie ze moze ta kreska przebija bo w razie ciazy tam po prostu jest? Dzieki.
A robiłaś go z porannego moczu ?? No kurczę bo coś widać .. nigdy nie robiłam tych testów .. ale na swoim przykładzie zrobiła.. zrobiłam test po południu praktycznie tydzień przed miesiączką i coś widziałam .. ale nie szło tego uchwycić ... zrobiłam ten sam test dzień później rano i wyszło kreseczka widoczna już gołym okiem . Wiec zrób sobie ten sam test jutro rano albo jak masz możliwość zrób sobie betę :)

A robiłaś go z porannego moczu ?? No kurczę bo coś widać .. nigdy nie robiłam tych testów .. ale na swoim przykładzie zrobiła.. zrobiłam test po południu praktycznie tydzień przed miesiączką i coś widziałam .. ale nie szło tego uchwycić ... zrobiłam ten sam test dzień później rano i wyszło kreseczka widoczna już gołym okiem . Wiec zrób sobie ten sam test jutro rano albo jak masz możliwość zrób sobie betę :)
Zrobie jutro :) i dam znac :)

Jak dla mnie to widać cień cienia. Jeśli to test o czułości 25 i 10dpo to może faktycznie trochę za wcześnie na testowanie. :)
Beta podwaja się co 2 dni, więc testy dzień po dniu mogą się nieznacznie różnić.
Polecam powtórzenie testu, najlepiej o czułości 10 albo betę - wtedy nie będzie wątpliwości. :)
Trzymam kciuki!

reklama
Do góry