reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drętwienie brzucha

dominika.22

Początkująca w BB
Miasto
Warszawa
Witam i po raz kolejny proszę o pomoc :)
Nie chcę ze wszystkim jechać od razu do lekarza dlatego zwracam się do Was. Czy któraś z Was odczuwała drętwienie skóry u góry brzucha zaraz pod piersiami? Praktycznie nie czuję nic przy dotyku. A w środku czuję czasem mocny ból ale łączę to z uciskaniem na coś przez moją córeczkę. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź :)

reklama
Jestem w 36 tygodniu. Biorę magnez, brzuch raczej nie robi mi się twardy. Przeszukalam całe Google ale znalazłam tylko tematy o dretwieniu dolnej a nie górnej części brzucha

Ja czasem miałam takie wrażenie ale miałam wielki brzusio i być może to własnie od tego jak spędza się duzo czasu w pozycji siedzącej i uciska brzuch pod piersiami to takie wrażenie jest a u ciebie to tak non stop czy chwilowe ?? zasięgnij porady lekarza nami się nie sugeruj bo to co u nas to nie koniecznie u Ciebie .

Ja to mam cały czas nawet teraz po nocy. I brzuszka też nie mam takiego dużego. Będę musiała zawrócić głowę mojemu lekarzowi. Ale dzięki wielkie za pomoc :)

Lekarz stwierdził, że ten ból i drętwienie może być spowodowane watrobą. W poniedziałek jadę na badania i wtedy się okaże co i jak. Dzięki wszystkim za pomoc :)

ja czegoś takiego nie mam ale może pij zioła na relaks, uspokojenie Szczęśliwa Ciążą i bierz magnez z potasem to może Ci to przejdzie

u nas sprawdzila sie na nocne besennosci supermami poduszka ortopedyczna, przesypialam cale noce, rano budzilam sie wypoczeta a to przeciez bardzo wazne, nie tylko u kobiet w ciazy ale i u kazdego czlowieka, aby miec sile na caly kolejny dzien..

reklama
reklama
Do góry