reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Doradźcie podgrzewacz/sterylizator

Ja "zwykłego" nie mam, jedynie żelowy,bo w domu to wystarczy w zwykłym garnku wody nalać ;). Na podróże i spacery mam żelowy Lovi, podgrzewa się w miarę szybko no i co ważniejsze trzyma ciepło około 2 godziny. Jedyne co można zarzucić to jak każdy żelowy, trzeba go po uzyciu "rozpuścić" w gorącej wodzie aby znów użyć. Ale ogólnie jest OK i sprawdza się w terenie

reklama
Również mamy żelowy Lovi i sobie chwalimy. Na spacerach spisuje się idealnie. Podgrzewa mleko szybko i do około 3godzin utrzymuje temperaturę. Czego chcieć więcej? Rewelacja

Ja cały osprzęt do karmienia mam z Chicco, jestem bardzo zadowolona i polecam. W sterylizatorze mieszczą mi się naraz obie butelki (na razie mam malutkie, ale docelowo mieści się w nim chyba 6 dużych), laktator oraz smoczki + oprawki dwójki dzieci. Ma opcję użycia w wersji kompaktowej jeśli chcesz tylko wyparzyć jakieś drobiazgi, oraz opcję sterylizowania w mikrofalówce. Podgrzewacz jst łatwy w obsłudze, podgrzewa szybko, jest osobny tryb do butelek i do słoiczków. Chicco ma dwa modele podgrzewaczy, ja mam ten prostszy, z końcówką do ładowania w aucie. Ten drugi jest mega wypasiony, z precyzyjnym ustawuianiem temperatury, możliwością zaprogramowania podgrzewania np w nocy i innymi bajerami.

najlapiej kupic sterylizator tej samej marki co mamy butelki - wtedy na pewno bedzie pasowac rozmiarowo. Polecanym rozwiazaniem sa podgrzewacze zelowe. Szczegolnie jak atrakcyjna jest cena :D (n.a happybabby.pl za ok 43 zł). I interesujace jest jego działanie :)

Ja mogę polecić podgrzewacz Canpol Babies z miseczką. Szybko grzeje wodę, można podgrzać zupkę, deserek. A co do sterylizatora nie mogę się wypowiedzieć, bo wyparzam butelki wrzątkiem. :)

Ja mogę polecić podgrzewacz Canpol Babies z miseczką. Szybko grzeje wodę, można podgrzać zupkę, deserek. A co do sterylizatora nie mogę się wypowiedzieć, bo wyparzam butelki wrzątkiem. :)
Czy w tym podgrzewaczu można regulować temperature czy jest tylkoo opcja on/off?Orientujesz sie moze czy ma termostat i sygnał dźwiękowy?
Bardzo przyzwojtą cenę mają te podgrzewacze,brałam je pod uwagę :)

Można regulować temperaturę, masz pokrętło więc spokojnie można dostosować temperaturę. Nie ma sygnału jako takiego ale przy włączaniu / wyłączaniu lampka się zapala bądź zgasza i jest słychać wyłączenie termostatu. :) U mnie działa 24h na dobę i jestem zadowolona.

reklama
Można regulować temperaturę, masz pokrętło więc spokojnie można dostosować temperaturę. Nie ma sygnału jako takiego ale przy włączaniu / wyłączaniu lampka się zapala bądź zgasza i jest słychać wyłączenie termostatu. :) U mnie działa 24h na dobę i jestem zadowolona.

Wielkie dzięki! Zatem pewnie go zakupie

Do góry