madzialenka316
Zaangażowana w BB
Witam. Nie wiem już jak sobie radzić z sytuacja w domu zamiast dochodzić do porozumienia jest coraz gorzej. Opowiem tak z grubsza. Kiedy miałam 16 lat moi rodzice się rozwiedli. Bardzo to przeżyłam. Ale mniejsza z tym. Mieszkałam z moja mama, nasze relacje były bardzo dobre. Później zamieszkał z nami mój chłopak. On nam trochę zastepowal ojca w domu. Pomagał nam ze wszystkim. Czas leciał A ja wpadłam na pomysł że skoro ojciec ma kogoś to żeby mama też sobie znalazła. Założyłam jej strony na portalach. I wtedy się zaczęło. Zaczęła poznawać jakiś idiotow, zakochiwac się w nich. Trochę się przez te lata ich przewinęło. Twierdzilam ze nie ma szczęścia i tyle. Teraz mam 23 i dostrzegam te sprawy trochę inaczej. Mieszkamy nadal w 3. Teraz jestem w ciąży I chciałam stworzyć dobry dom dla mojego dziecka. Jednak ona jest zakochana w facecie którego nie bardzo lubię. I jeden weekend on przebywa u nas A drugi ona u niego. Nie przepadamy za nim. Jestem teraz bardzo czuła na zapachy. (Zreszta jak nie byłam w ciąży czułam to samo)Jak dla mnie on brzydko pachnie. I czuje to w całym domu. Ale jak jej to mówię to zaraz jest Wielka afera. Twierdzi ze to nie prawda I że ja każdego mam za nic. Twierdzi też ze ja odsuwam od siebie przez to że z nim jest. Ma okropny charakter ze co się jej nie powie to zaraz płacze I gada że się zabije. Nie widzę żadnego rozwiązania w tej sytuacji. Jak on u nas jest to my siedzimy w swoim pokoju zamknięci żeby nie czuć jego obecności. Nikogo nie zapraszamy do siebie bo się wstydzimy. Mam nadzieję że nikt w tym czasie nas nie odwiedzi. Przede wszystkim moi teściowie. I tak mają chyba o niej już wyrobione zdanie. Nie stać nas żeby się wyprowadzić bo dziecko w drodze. Ani nie mamy możliwości przerobić domu tak żeby każdy miał swoje wejście I swoją kuchnię. Co bym bardzo chciała. Teraz jest ciężko żyć w takiej atmosferze i źle się czuje w swoim Domu. A co będzie I jak przyjdzie maleństwo na świat. Co o tym sądzicie ?
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom