reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Nie martw sie Paulinko mój żołądek podchodzi do góry przy codziennym myciu ząbków

A gin powiedziała mi dziś że reszta dolegliwości czyli plecki, brzuch, głowa to nic złego sie nie dzieje

Zalecenie: dużo spacerków

reklama
Z tymi spacerami to musi byc cos prawdy .... ja strasznie duzo chodze ... i wysmienicie sie czuje ... czasami owszem zakuje mnie to tu to tam .. glowa zaboli ... ale ogolnie nie moge narzekac :)  ... a wiec dziewczeta spacerujemy ;)

Dla mnie spacerki to rewelka, chyba mam to w genach, bo moi rodzice to pogoda czy nie pogoda zawsze wieczorkiem na spacer....i ja z mym tesik spacerkujemy na wieczor.

A czy macie tak jak ja ze jak jestescie glodne to musicie szybko jesc bo inaczej zaczyna was mdlic? Tak ze przez to kanapka co 2 godzinki ::)

Z jedzeniem u mnie roznie, najczesciej jest tak, ze jak zaczne robic sie glodna i nie zjem zaraz to ... robi mi sie duszno i tak jakbym miala zemdlec  ::) ... wczoraj wlasnie mialam tak w kosciele, szybko trzeba bylo leciec do sklepu i zakupic 2 "7daysy" ;D

Ja też bym z chęcią poszła na dłuższy spacerek szczególnie że tak pięknie przygrzewa słoneczko ale niestety muszę siedzieć w domku :(
Też mnie kłuję i ciągnie brzuch ale mój gin stwierdził jak się że nie należy się tym przejmować że niektóre kobiety tak odczuwają rozciąganie się więzadeł aczkolwiek musimy obserwować czy nie towarzyszą temu skurcze i plamienie wtedy to jest niebezpieczeństo !!!

Wlasnie powiesilam 2 prania ( ciemne i jasne) i odkurzylam mieszkanie i pomylam podlogi......i zaczelam odczuwac podbrzusze, nie wiem czy to za duzo na mnie, czy cosik jest tam nie tak. Jutro sie dopytam poloznej :(

Paulinko no to nie przemeczaj sie prosze :) ... u mnie podobnie.. troche popracuje i musze polezec bo podbrzusze odpowiada na moja prace ;) .. chyba zaczne zapisywac pytania do gin. bo jak zwykle zapomne polowy ;D

reklama
HEj Moniczko - z zapisywaniem pytań do gina to jest dobry i sprawdzony sposób - bo jak się już jest w gabinecie to wszystko o co chciałyśmy się zapytac ulatnia się i dopiero po wizytce przypomina się cała chmara pytanek -przynajmniej ja tak mam ! ;D

Do góry