reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

reklama
Ale się dziś wystraszyłam ::) Miałam koło południa taki zaróżowiony leciuśko śluz... Zadzwoniłam do mojej gin i kazała brac nospe 3 x1 duphaston i lezec i dopiero jak się krwawienie zacznie zadzwonic... Na szczęście krwawienia nie ma a śluz już nie jest różowy... Ale się zestresowałam ::) W pierwszej ciąży miałam krwiaka i krwawiłam tylko że mocno od 5 aż do 12 tygodnia! Mam nadzieje że tym razem będzie ok i nic takiego nie będzie...

Ines skarbie, dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. Nie wiem co Ci jeszcze napisac, bo jeśłi chodzi o zalecenia to jest Twoja pani gin. Trzymam kciuki. Będzie dobrze, tylko musisz w to wierzyć.

A ja dzisiaj obudzilam sie bez mdlosci i bez mdlosci pozostalo po sniadanku jupi, ale sie ciesze, moze da mi dzisiaj spokoj?!?

A u mnie samopoczycie w porządku, nic sie nie dzieje , nawet brzusio odpuścił
Tylko że własnie się dowiedziałam że zwolniono u nas prezesa i nie wiem jak będzie ??
Czy przyjdzie ktos zupełnie nowy ?? który nie zna nikogo, czy może będzie nas tępił, a mnie nie da żyć ???
Martwie sie bardzo , bo jeszcze nie poinformowałam w pracy że jestem w odmiennym stanie....
Co Wy zrobiłybyście??
Powiedzieć nowemu czy sie czaić??

Hhhmmm ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekała ze 2 - 3 tygodnie. Zobaczysz jaka będzie atmosfera w firmie. Nie wychylaj się tak od razu, ale nie zwlekaj tez za długo. Takie jest moje zdanie.
Ja powiem szefowi za 1,5 tygodnia, po mojej drugiej wizycie u gina i USG.

Wlasnie odstresuj sie i dzieciatko...

A u mnie cud. Zadzwonila recepcjonistka z przychodni i moge jutro przyjsc, jeju jak sie ciesze, bede ogladac moje dzidzi jutro ok 11.30 HURA!!!! ;D ;D ;D

reklama
Do góry