reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwosci po porodzie

Oj, chyba bede musiała teściowej podziękowac ;))
Moj krasnoludek pomaga, co prawda porzadek nie jest jego najmocniejszą stroną... skrapetki musze pozbierać, chybaze chce się o nie zabic, ale za to zakupy zrobi, obiadek dobry ugotuje, synka przewinie, wykapie, ulula, nakarmi jak mama nie ma juz czym. Wstaje w nocy do niego tylko w weekendy, ale pracuje jako kierowca i wole zeby był jako-tako wyspany...

reklama
Karolla pisze:
Karola jestem pełna podziwu dla Twoich akrobacji przy cycanku!

Dziekuję, ale to byl jedyny - no i jak sie okazało skuteczny sposób na mój zastój w cysiu. A pozycji jako takiej to raczej nie polecam, no może na plecki super robi, ale raczki bola, ze hoho. No i małej chyba tez zbyt wygodnie nie bylo.

No mój mąż to zakupy robi - od zawsze biega co tydzien z listą do super hiper. No i codziennie wieczorkiem do piekarni po bułeczki. Ale gary to chyba nie jego specjalność. :(

Misia, mój mąz jest informatykiem i matematykiem i prowadzi jakieś dziwne przedmioty - jakieś programowania obiektowe, analizy matematyczne - ja jestem biologiem, ja się nie znam :)

Byłabym niesprawiedliwa gdybym nie pochwaliła mojego Krasnoludka :) poza tym, ze pwnych w pewnych sprawch musiał sie przestawić że to już nie dom z Mamą to jest kochany.Chodzi do sklepu rano, na zakupy do super hiper, pomaga przyTosi itd, a że ciagle z głową w chmurach i czasem wkurza.... to takie naturalne.W końcu to facet :)

no to ja pochwale mojego na forum zakupki zrobi z lista ofkors ;) zawsze cos kupi dla mamy karmiacej - soczki naturalne itp.
po obiadku posprzata - czytaj wstawi rzeczy do zmywarki- ale jest pomocny przy małej, ulula, wykąpie i przebierze tylko nie nakarmi ;)
no i oglada z córcią lige mistrzów ;)

Karolla mój tez wczoraj oglądał z małą lige. No i sie zaskucil, ze u niego na raczkach jakas niespokojna a u mamusi wszystko okej.

No i buuu :( Tak się cieszyłam, że nic mi nie dolegało po porodzie. W miejscu nacięcia coś chiba nie tak, zaczęło boleć. Macie jakąś radę?? Rana nie była zaniedbana, hę. Czymś to posmarować?? przemyć?? Czy do lekarza się wybrać??

Ja dziś byłam na zdjęciu szwów, w sumie to mnie tylko troszkę pobolewa. Bardziej bolą plecy. Dziewczyny od kiedy można smarować tą bliznę po cesarce?? Zapomniałam zapytać lekarkę...

reklama
Do góry