reklama
Felidae ja jakis czas temu wyczailam sok z buraka i u mojej cory dawal extra efekty. Trzesz kilka burakow na najmniejszej tarce, gotujesz, dusisz na malusienkim ogniu z pol godzinki. Mozna podlewac ciut wody zeby sie nie przypalil, no i mieszac trzeba ciągle i tak łyzka tą miazge z buraka wyciskac zeby sok sie zrobil. Pod koniec dodac troche miodu, ale to juz chyba tylko do smaku... I pic po 2 lyzki co godzine przezcaly dzien.
myszka_1405
Fanka BB :)
to ja robie inaczej, surowego buraka kroje w drobne kawalki, zasypuje cukrem ja osobiscie dodaje jeszcze ze 2-3 zabki czosnku i zakrywam, po godzinie juz mozna pic syropek :-) moja mala i ja pijemy przy kaszlu, rewelacja :-)
klaudia011
Felidae spróbuj 2 łyżki majeranku zalać wodą i zaparzyć. a póxniej ostudzone wypić..u nas skutkowalo na suchy kaszel prawie natychmiastowo!!
a co do soku z buraków to u mnie tesciowa dla mnie robiła jak byłam w ciaży z Filipem i po nim bardzo mi się poprawiły wyniki z krwi.
Piłam szklaneczkę dziennie
a co do soku z buraków to u mnie tesciowa dla mnie robiła jak byłam w ciaży z Filipem i po nim bardzo mi się poprawiły wyniki z krwi.
Piłam szklaneczkę dziennie
miomaoo
Zaciekawiona BB
Ja nie miałam dosłownie żadnych oznak ciąży. Żadnych dolegliwości ani nic, więc nie wiem jak to jest
;-)
ja mam tak ze nie przyjmuje neiktorych potraw... zjem cos a potem mecze sie caly dzien
ostatnio zrobilam kalafiorowa... mialam wzdecia okropne bole brzucha i zgage..
zgaga zaczyna dopadac mnie coraz czesciej jak i w 1 ciazy
naszczescie migdaly dzialaa cuda
ostatnio zrobilam kalafiorowa... mialam wzdecia okropne bole brzucha i zgage..
zgaga zaczyna dopadac mnie coraz czesciej jak i w 1 ciazy
naszczescie migdaly dzialaa cuda
reklama
pscółka i spółka
Hej kobietki, tak czułam, że pomimo tego, że posiew wyszedł czysty, to coś jest nie tak. Oprócz swędzenia pojawił się biały nalot. wygooglałam, że to grzyby. oczywiście będę jutro próbowała dostać się do lekarza, ale czy coś do tego czasu mogę używać, żeby jakoś to załagodzić? help
Podziel się: