reklama
Anikaaaa
Fanka BB :)
U mnie również pojawia się zadyszka po wejściu na drugie piętro:-)no i straszna żarłocznośćtak jak w I trymestrze prawie nie mogłam patrzeć na jedzenie to teraz jem wszystko co wpada mi w ręce
A ja muszę powiedzieć że też mi w zasadzie te mdłościowe sprawy minęły. I coś co mnie bardzo cieszy nareszcie wracam do stabilności umysłowej. Jakoś te trzy pierwsze miesiące to miałam mózg jak z waty i nawet sklerozę. Teraz i w pracy już jestem wydajniejsza i mogę nadrobić zaległości a nawet mam zapał do sprzątania w domku Mam nadzieję że u was też ten drugi trymestr lepszy od pierwszego;-)
o tak! Skleroza mam straszną zapominam o podstawowych sprawach myślałam, że to od nadmiaru zadań ale przed ciążą więcej spraw naraz ogarniałam bez problemu
Zor podobnież jak ma być córka to skleroza większa
Zor podobnież jak ma być córka to skleroza większa
lejesz balsam na moją duszę ale mam już info na 100% chłopaka więc powoli staram się przyzwyczaić do tej myśli
To może u mnie córka będzie Choć jeszcze się nie ujawniło ale jakieś mam przeczucie że chłopak.
Ostatnio mam nową technikę wstawania z łóżka - specjalnie wstaję zgarbiona/zgięta wpół a po pewnym dystansie/czasie zaczynam się prostować. Już nie mam dzięki temu takich klujących, przeszywających bóli brzucha jak się zrywałam od razu na stojaka. Śmiesznie wygląda ale co tam
Ostatnio mam nową technikę wstawania z łóżka - specjalnie wstaję zgarbiona/zgięta wpół a po pewnym dystansie/czasie zaczynam się prostować. Już nie mam dzięki temu takich klujących, przeszywających bóli brzucha jak się zrywałam od razu na stojaka. Śmiesznie wygląda ale co tam
Jak to się stało, że dopiero teraz zauważyłam ten wątek?! :O
Ja wczoraj gwałtownie wstałam i dostałam takiego kłucia w prawym jajniku, że aż zgięłam się w pół, później oglądaliśmy kabarety i gdy się zaśmiałam znów kłucie... ale wytrzymamy!
Ja wczoraj gwałtownie wstałam i dostałam takiego kłucia w prawym jajniku, że aż zgięłam się w pół, później oglądaliśmy kabarety i gdy się zaśmiałam znów kłucie... ale wytrzymamy!
reklama
karolina19xm
Fanka BB :)
Ja miałam straszne zawroty głowy kilka razy dziennie i zaczęłam znowu brać prenatal i pić szklankę soku z buraków dziennie i jak na razie jak ręką objął, a na krew z nosa dostałam maść emofix i też super zadziałała