Mnie od dwóch dni tak nawala kręgosłup jak się kłade, że nie mogę wytrzymać, a wczoraj myślałam że w ogóle nie dam rady oprócz kręgosłupa tak bolały mnie uda i biodra, że momentami ryczeć mi się chciało Ale mam nadzieję, że do 31 dotrwam, wtedy mam wizytę u doktorka i w końcu podejmie decyzję co do tego jak mały ma przyjść na świat;-)
reklama
Uwaga włączyła mi się panika... a dokładniej wizja porodu, który trwał w szpitalu raptem godzinę... po tym śnie jak się wybudziłam to nie mogłam dojść do siebie i zasnąć. No cóż jedne boimy się długiej męki drugie zbyt szybkiego przebiegu rozwiązania...
Agado
Mamusia Mateuszka :)
A mnie ostatnio oprócz pobolewajacego spojenia dokucza ból kości ogonowej. Czasem to nawet nie mogę usiąść na 4 literach Mam nadzieje, ze to normalne na tym etapie ciąży...
KaśkaK
mama Madzi i Oli
A mnie ostatnio oprócz pobolewajacego spojenia dokucza ból kości ogonowej. Czasem to nawet nie mogę usiąść na 4 literach Mam nadzieje, ze to normalne na tym etapie ciąży...
To widocznie tak bywa, mnie też kość ogonowa boli. Teraz w dodatku już cały czas boli brzuch raz mocniej raz słabiej ale non stop.W nocy prawie nie spałam i jestem wykończona.
Powoli zabieram się za przedświąteczne porządki, na razie te lżejsze bo nie wiem czy dotrzymam do świąt a nikt tego za mnie nie zrobi.
Odwaliłam z córką dwugodzinny spacer bo pogoda u nas piękna i chyba pójdę z nią spać.
Jeszcze po pierwszym muszę doprowadzić do końca dokumentację firmy męża, załatwić zusy i podatki i mogę jechać...;-).
ale ja nie mam skierowania na ccBubasku z tego co sie orientuje to pod koniec ciazy to normalne.zapytaj lekarza najlepiej.Mnie boli od grudnia i wiem ze inne laski ze skierowaniem na cc tez juz bardzo dlugo boli
Kurcze dziewczyny zaczęłam się cykać, bo chyba mam hemoroidy... tzn jeden taki mi wylazł... taki pęcherzyk i boli trochę ale nie krwawi. Czy są na to jakieś sposoby? i czy to może jakoś przy porodzie utrudniać? Dodam, że pojawił się po moim wczorajszym mega zaparciu... Przepraszam, że taki temat ale naprawdę się cykam.
reklama
Podziel się: