reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

Wczoraj przy kąpieli zauważylam, ze mam żylaka w kroku:-(, tzn. tak myślę, że to jest własnie to. Czerwona wypukła żyła usytułowana jakies dwa cm nad pochwą, bardziej z boku, przynajmniej tak to wyglada. Nic nie boli. Ale co dalej.... Wizyte u połoznej mam za tydzień ale już wiem co mi powie - ze to normalne w ciaży.
Słyszalyście coś o tym? Na internecie nie ma za wiele na ten temat. Czy to moze komplikowac poród naturalny?
Witam - zaznaczam ze jestem tu pierwszy raz :)
widzialam, ze kilka dziewczyn odp Ci, ze zylaki nie przeszkadzaja w porodzie nat., niestety u mnie tak nie jest... pierwsza ciaza skonczyla sie planowana cesarka i teraz tez tak bedzie, wlasnie ze wzgledu na zylaki... jakies 2 lata przed ciaza mialam wycinane zylaki odbytu i lekarz zabronil mi rodzic naturalnie, bo mogloby mnie porozrywac.... ;( wiec to nie jest takie do konca oczywiste, ze mozna przec, bo moj przypadek pokazuje, ze nie mozna... pozdrawiam

reklama
hej dziewczyny!!!!!

ja dalej w dołku, więc nawet nie mam siły pisać.... tylko powiem, że do grypy, bolącego krocza doszly mi jeszcze złe wyniki krwi.

Czy któraś z Was robiła sobie badanie na d-dimery ?????? Załamka, norma jest od 0-500 a ja mam 4026 :crazy::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

No nic ide poplakac pod prysznic :-(

hej dziewczyny!!!!!

ja dalej w dołku, więc nawet nie mam siły pisać.... tylko powiem, że do grypy, bolącego krocza doszly mi jeszcze złe wyniki krwi.

Czy któraś z Was robiła sobie badanie na d-dimery ?????? Załamka, norma jest od 0-500 a ja mam 4026 :crazy::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

No nic ide poplakac pod prysznic :-(

Ja takich badań nie miałam.... Kochana trzymam kciuki najmocniej jak potrafie!!!

aha spokojnie ...doradz sie tescia co i jak -jak wyniki poprawic, i nie martw sie lepiej pozytywne myslec...ja tez po grypie osłabiona może to dlatego?

dzieki dziewczyny za slowa otuchy..... jutro albo pojutrze bede powtarzala te wyniki :-( ........................... no nic trzymajcie kciuki, musi być dobrze :sorry2:

reklama
Do góry