fazerkamm
Fanka BB :)
kupię sobie maść na hemoridy..
piszesz Niki że to boli.. ale boli podczas kupciania tylko? czy też jak siedzisz itp?
piszesz Niki że to boli.. ale boli podczas kupciania tylko? czy też jak siedzisz itp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie boli podczas oddawania stolca i jak siadam bo dużego mam tego hemoroida.A za każdym razem jak się papierem podcieram to podrażniam-więc jeszcze większy ból(.Sorki za dosadne określenia ale inaczej chyba się nie da tego nazwaćkupię sobie maść na hemoridy..
kupię sobie maść na hemoridy..
Nie strasz nawet ja ostatnio robiłam badania za tydzień będzie wynikw Zakładzie Genetyki, robimy też badania prenatalne, ja prawie nie widuje zdrowych ciąż :-(