reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

oo xmamuska niezly wynik :)

u mnie 35 tydz i 14 na plusie, obwod brzucha 106

kurcze jak to jest, ze wy tak mało tyjcie, oczywiscie mowie tu o mamach bez diety, albo ja tak duzo jem, albo nie wiem :p

reklama
5 dni temu było 6,5 a wczoraj się ważyłam i było 7,5. Ładnie rosnę :p do tych 10kg to dobiję napewno z czystej przyzwoitości :p
Obwód brzucha to różnie wychodzi, zależy jak mały się ułoży. Na ten moment 100cm.

Baby, Wy jesteście na jakiś dietach? (Xmam, bez obrazy) to jest niemożliwe... Ja mam 31 tydz. i 13 na plusie :oo2:

Kochana sama w to nie wieże :) ja na diecie dosłownie,cukrzycowej + insulina :tak: a są dziewczyny z cukrzycą które w 9 miesiącu mają wage mniejszą niż jak zaszły w ciąże:eek: to dopiero cuda

Ja nie jestem na żadnej diecie. Jem to na co mam ochotę w ilości takiej na jaką mam ochotę. W sumie bardzo podobnie jak przed ciążą.

reklama
Do góry