reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

oo xmamuska niezly wynik :)

u mnie 35 tydz i 14 na plusie, obwod brzucha 106

kurcze jak to jest, ze wy tak mało tyjcie, oczywiscie mowie tu o mamach bez diety, albo ja tak duzo jem, albo nie wiem :p

reklama
5 dni temu było 6,5 a wczoraj się ważyłam i było 7,5. Ładnie rosnę :p do tych 10kg to dobiję napewno z czystej przyzwoitości :p
Obwód brzucha to różnie wychodzi, zależy jak mały się ułoży. Na ten moment 100cm.

Baby, Wy jesteście na jakiś dietach? (Xmam, bez obrazy) to jest niemożliwe... Ja mam 31 tydz. i 13 na plusie :oo2:

Kochana sama w to nie wieże :) ja na diecie dosłownie,cukrzycowej + insulina :tak: a są dziewczyny z cukrzycą które w 9 miesiącu mają wage mniejszą niż jak zaszły w ciąże:eek: to dopiero cuda

Ja nie jestem na żadnej diecie. Jem to na co mam ochotę w ilości takiej na jaką mam ochotę. W sumie bardzo podobnie jak przed ciążą.

reklama
Do góry