reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobry żłobek we Wrocławiu_szukam

reklama
Witam cieplutko :-)
Jeśli chodzi o prywatne żłobki, czy Kluby Maluszka- we Wrocławiu
jest ich naprawdę wiele a zapotrzebowanie ogromne.
Od października rusza na Żernikach [ we Wrocławiu, za Nowym Dworem] Całodobowy Klub Maluszka " Smerfny Raj"
:-):-):-)
Oprócz opieki 5dni w tygodniu w godz. 6:30-18:00, z możliwością przedłużenia za dodatkową opłatą,
oferujemy również " Nianię na wezwanie"- całodobowo.
Jeśli nagle wyskoczy Wam ważna sprawa, a nie macie z kim zostawić Swojego Maluszka- zadzwońcie i przywieźcie Swoją pociechę do Nas.
Zainteresowanym udzielę dokładniejszych informacji o warunkach, kosztach i opiekunach.
Pozdrawiam cieplutko.
" Smerfny Raj"
:-)

z najnowszym informacji:
żłobek Niania dla Trojga juz nie działa
byłam w Chaberku z synkiem trzy razy i nie podoba mi sie

Witam !
Kochane Mamy , moze wiecie cos o prywatnym zlobku na terenie Starego Miasta ??
Moja coreczka ma juz 13 miesiecy i zaczyna wlasnie chodzic. Podjelismy z mezem decyzje, ze dobrze by jej zrobilo kilka godzin dziennie z innymi dziecmi i ja przy okazji moglabym wrocic do pracy choc na pol etatu...
Bardzo porpsze o jakies info .
Pozdrawiam wszystkie wroclawskie Mamy :))

Trembella, ja niestety nie mam żadnego rozeznania na Starym Mieście, nie rozglądałam się w tamtej okolicy :no:

Zapraszam do naszego Żłobka i Przedszkola we Wrocławiu ,
mamy 4 grupy wiekowe od 12 m-ca do 5 lat.
Akademia "Bajkowa Dolina"
wcześniej mieliśmy nazwę Bajkolandia lecz postanowiliśmy ją zmienić ze wzglądu na istniejące juz o takiej nazwie przedszkole o czym nie wiedzieliśmy.
Nasza nazwa jeszcze nie uległa całkowitej zmianie ale juz wkrótce :)
nasza stronka :
www.bajkolandia.net.pl
Pozdrawiam wszystkie Słoneczka.

Zapraszam do naszego
Żłobka i Przedszkola we Wrocławiu ,
w dwóch placówkach mamy 4 grupy wiekowe od 12 m-ca do 5 lat.
Akademia "Bajkowa Dolina"
ul. Skarbka 3
oraz ul. Petrażyckiego 25
- Działamy juz 1.06.2007r. nasza wcześniejsza nazwa to Bajkolandia , postanowiliśmy ją zmienić ze wzglądu na istniejące juz o takiej nazwie przedszkole o czym nie wiedzieliśmy.
Nasza nazwa jeszcze nie uległa całkowitej zmianie ale juz wkrótce :)
nasza stronka :
www.bajkolandia.net.pl
Pozdrawiamy wszystkie Słoneczka.

reklama
Witam serdecznie.
Zapraszamy maluszki do nowo otwartego żłobko-przedszkola w Centrum Edukacji i Twórczego Rozwoju TALENT na Karłowicach przy ul.Boya-Żeleńskiego 35.
Mamy jeszcze wolne miejsca. Prowadzimy również wiele zajęć dodatkowych dla dzieci od 4 m-cy do 14 lat.
ZAPRASZAMY :-)
Witamy w - Centrum Edukacji Talent

Do góry