reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dobry wybór wózka

reklama
Wg. Producenta model trip wazy 7.4 kg chyba ze sam producent celowo zawyza wage swojego produktu ale raczej zwykla bywa odwrotnie.

Z ciekawości sprawdziłem i według strony inglesina.pl waga wózka to 6.6 kg. Z tym wózkiem mam praktycznie codziennie kontakt i na pewno nie waży powyżej 7 kg, bo w tym momencie stawałby się cięższy od maclarena xt, a tak w 100 procentach nie jest.

Pozdrawiam.

w takim razie model trip produkowany na usa musi miec inne parametry gdyz wymiary wagowe otrzymalam od samego producenta tego wozka. W przypadku maclarenow wiem ze sa to wozki identyczne zarowno w wersji europejskiej jak i amerykanskiej widac jednak ze Inglesina zrobila tu wyjatek i wypuscila dwa odrebne modele na poszczegolne kontynenty. Byc moze stelaz sie rozni czyms malo widocznym badz budka i to powoduje roznice wagowe.

przyszlo mi jeszcze jedno na mysl....byc moze nastapil blad przy konwertowaniu wagi w funtach na kilogramy? Wiadomo ze u nas wage oblicza sie jedynie na funty a Europa pomijajac wyspy uzywa kologramow. Zawsze zachodzi jakies prawdopodobientwo bledu przy przliczaniu tych dwoch wartosci.

Bardzo możliwe ze pomylono sie w przeliczeniu funtów na kg. Róznica jest jakies pół kilograma albo i więcej,więc to nie tak bardzo duzo.

reklama
Do góry