reklama
Wg. Producenta model trip wazy 7.4 kg chyba ze sam producent celowo zawyza wage swojego produktu ale raczej zwykla bywa odwrotnie.Inglesina trip waży około 6.5 kilograma.
Wg. Producenta model trip wazy 7.4 kg chyba ze sam producent celowo zawyza wage swojego produktu ale raczej zwykla bywa odwrotnie.
Z ciekawości sprawdziłem i według strony inglesina.pl waga wózka to 6.6 kg. Z tym wózkiem mam praktycznie codziennie kontakt i na pewno nie waży powyżej 7 kg, bo w tym momencie stawałby się cięższy od maclarena xt, a tak w 100 procentach nie jest.
Pozdrawiam.
w takim razie model trip produkowany na usa musi miec inne parametry gdyz wymiary wagowe otrzymalam od samego producenta tego wozka. W przypadku maclarenow wiem ze sa to wozki identyczne zarowno w wersji europejskiej jak i amerykanskiej widac jednak ze Inglesina zrobila tu wyjatek i wypuscila dwa odrebne modele na poszczegolne kontynenty. Byc moze stelaz sie rozni czyms malo widocznym badz budka i to powoduje roznice wagowe.
przyszlo mi jeszcze jedno na mysl....byc moze nastapil blad przy konwertowaniu wagi w funtach na kilogramy? Wiadomo ze u nas wage oblicza sie jedynie na funty a Europa pomijajac wyspy uzywa kologramow. Zawsze zachodzi jakies prawdopodobientwo bledu przy przliczaniu tych dwoch wartosci.
iza813
mama Szymka i Samuela
kid-car czy wozek chicco trio for me,jest godny uwagi???powiedz mi co sadzisz o tym wozku:-)
WÓZEK JANE NOMAD AIR+GONDOLA+FOTELIK KOL 2009 (885732227) - Aukcje internetowe Allegro
A ja mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona.
A ja mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona.
iza813
mama Szymka i Samuela
willsonka tez sie zastanawiam nad kupnem tego wozka
reklama
Podziel się: