reklama
Sama stałam przed wyborem ginekologa bo jestem już w 7 miesiącu. Szukałam odpowiedniego lekarza na słonecznym przez prawie 2 miesiące, odwiedziłam kilku specjalistów, ale nie trafiłam na właściwego. Co prawda koleżanka z pracy polecała mi jeszcze sprawdzić kilku na słonecznym, ale już zwątpiłam w obecność w tej części Szczecina dobrego psychologa. Szukając w centrum wpadłam na informacje o doktorze Koziku, przyjmującym w przychodni Pramed na wyzwolenia. Gorąco polecam zarówno lekarza jak i przychodnię.
Pan Wojtek przyjmuje tam praktycznie codziennie. GrażynaSS, odwiedź stronę przychodni i poczytaj o ginekologach ze szczecina
Pan Wojtek przyjmuje tam praktycznie codziennie. GrażynaSS, odwiedź stronę przychodni i poczytaj o ginekologach ze szczecina
Witam, chciałabym polecić Ginekologa w przychodni medycznej Uni-Med Szczecin. Korzystałam jakiś czas temu podczas bycia w ciąży z moją córeczką i byłam bardzo zadowolona. Podaję nawet linka: Link do: Uni-Med Gabinety Lekarskie Pozdrawiam serdecznie.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A ja z czystym sumieniem polecam specjalistów z kliniki niepłodności Vitrolive na Wojska Polskiego ...Ciepiela,Kurzawa .. no i na swojej drodze spotkałam 2 miłe,dokładne,kompetentne ginki Dr.Pietruczuk i Dr.Sokołowska - na codzień pracują na pomorzanach w szpitalu .... Z czystym sumieniem mogę polecić również dr.Ire i Dr. Niedzielskiego,Dr.Banacha .... Dr.Partyka - terminy ma na juz i na NFZ no ale jest bardzo specyficzny .... trochę ich było / jest ... w sumie wszystko zależy od tego czy chodzi o starania o ciążę,leczenie czy prowadzenie ciąży ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Zabulinka_86
Fanka BB :)
Witam, czy ktoś aktualnie może polecić ginekologa specjalizującego się w ciążach po poronieniu. Chodzi mi o ewentualne badania po poronieniu itd.
reklama
Pan Doktor Andrzej Puchalski z Diagnozy na Felczaka jest najlepszy! Naprawdę, to że na niego trafiłam trochę zakrawa na cud… Jako pacjentka czuję się fachowo zaopiekowana. Do doktora trafiłam w rok po poronieniu w 9 tygodniu. Wielomiesięczne trudności w ponownym zajściu w ciążę okazały się mieć swoją konkretną przyczynę - i Pan Doktor wychwycił ją już w pierwszym wywiadzie (a wcześniej byłam jeszcze prywatnie u trzech innych lekarzy). Po wprowadzeniu zaleceń, leków oraz wdrożeniu diety udało mi się zajść w ciąże już w następnym cyklu
polecam bardzo serdecznie tego przemiłego, zaangażowanego dobrego człowieka i wspaniałego lekarza.