reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobry ginekolog w Krakowie

Hej. Ja Ci mogę polecić dr. Jan Kuś. Miły, sympatyczny, na każde pytanie Ci odpowie. Dokładnie bada. Pracuje w Narutowiczu, ale też przyjmuje prywatnie. Wizyta plus usg kosztuje u niego 150 zł.

Przeczytaj sobie o nim opinie w internecie. Same pozytyw!
ja osobiście nie odradzam
przy braku komplikacji ok i ceny przystępne ale mimo to albo nie wykrył albo nie wiem co gorsze przemilczał temat wady stopy córki, a przy okazji spotkania mnie po porodzie "a to nic takiego"...wszyscy orto i fizjo w szoku jak można było tego nie widzieć!!! zwłaszcza przy cotygodniowych wizytach wraz z usg za każdym razem.
a czy będą kąplikacje przecież nie wiadomo. Dlatego doradzam poszukać lekarza który ma dośwaidzcenie przy komplikacjach żeby w razie czego wogóle je wykrył, bo to podstawa w dalszym działaniu.

reklama
nie znam tej pani. Ale Klinika o której pisze Rabarbar znana jest mi dobrze. Też jestem jej pacjentką i bardzo sobie chwalę opiekę.

Jeśli ma być prawdziwy specjalista ginekolog Kraków to tylko dr Dorota Niewęgłowska. Pracuje na Klinice Ginekologii na Kopernika. Pani Doktor bardzo sympatyczna, uśmiechnięta z rewelacyjnym podejściem do pacjenta. Wyjaśnia dokładnie krok po kroku przebieg całej wizyty, dokładnie opisuje wykonywane badania. Była to moja pierwsza wizyta u Pani Doktor i zdecydowanie zostaję pod Jej opieką! :)

Szukam ginekologa dla siebie, takiego z prawdziwego zdarzenia. Byłam u kilku.. jedni mówią, że nadżerki są, drudzy, że nie ma czegoś takiego i nie trzeba leczyć/usuwać. Kogoś, kto będzie umiał wyleczyć ew. infekcje i kogoś kto w przyszłości mógłby prowadzić moją ciążę.

Znalazłam kilka nazwisk, może któraś z Was wypowiedziałaby się czy była lub czy poleca którąś/egoś z nich?

Andrzej Piotr Jaworowski, Paulina Przybylska-Jurecka, Krzysztof Serafin, Dorota Niewęgłowska, Joanna Figuła, Joanna Korabel, Katarzyna Pośpiech-Gąsior, Tomasz Bazański.

Ja chodzę do Pauliny Przybylskiej jak chcesz coś wiecej się dowiedzieć mogę napisać pare słów na pw

reklama
Do góry