reklama
V
villandra8
Gość
A ja mam już trzeciego lekarza w tej ciąży.
Bo od lat chodziłam do poradni w Dobrzeniu - przychodzę na pierwszą wizytę: dr Rachwalski - nie miałabym nic przeciwko niemu, ale miesiąc później był już dr Skrzypulec - lekarz medycyny, nie ginekolog, nie specjalista, na oko chyba dopiero po ukończeniu studiów, wrażenia za dobrego też nie zrobił, zaufania nie wzbudził w ogóle, więc się poradziłam sąsiadki i dobrej koleżanki zarazem (doświadczenia ciążowe mającej spore) i przeniosłam się do Opola na Kościuszki, gdzie trafiłam do dr Muszalskiej-Gawrońskiej. Pani doktor miła, sympatyczna, od razu zleciła badania, których dwóch poprzednich panów nie zleciło, a powinny być już zrobione. W końcu jestem spokojna o zdrowie Dzieciątka i swoje własne, a gdy odbierałam wyniki z cytologii w Dobrzeniu, to okazuje się że dr Skrzypulca już zdążył zastąpić dr Pasterny (chyba) - trzeci lekarz w ciągu dwóch miesięcy? Wariactwo jakieś
Bo od lat chodziłam do poradni w Dobrzeniu - przychodzę na pierwszą wizytę: dr Rachwalski - nie miałabym nic przeciwko niemu, ale miesiąc później był już dr Skrzypulec - lekarz medycyny, nie ginekolog, nie specjalista, na oko chyba dopiero po ukończeniu studiów, wrażenia za dobrego też nie zrobił, zaufania nie wzbudził w ogóle, więc się poradziłam sąsiadki i dobrej koleżanki zarazem (doświadczenia ciążowe mającej spore) i przeniosłam się do Opola na Kościuszki, gdzie trafiłam do dr Muszalskiej-Gawrońskiej. Pani doktor miła, sympatyczna, od razu zleciła badania, których dwóch poprzednich panów nie zleciło, a powinny być już zrobione. W końcu jestem spokojna o zdrowie Dzieciątka i swoje własne, a gdy odbierałam wyniki z cytologii w Dobrzeniu, to okazuje się że dr Skrzypulca już zdążył zastąpić dr Pasterny (chyba) - trzeci lekarz w ciągu dwóch miesięcy? Wariactwo jakieś

sylha
mama bliźniakowa
Ola- zależy kto jaki ma problem.....
V
villandra8
Gość
zgadzam się z sylha - poza tym każdy ma inne odczucia; ja tam specjalnie nie narzekam i znalazłabym kilka nazwisk, które mogłabym wskazać jako dobrych lekarzy (choć niektórych nie z nazwiska, bo choć miałam z nimi do czynienia, to nie wiem jak się nazywają - mowa tu głównie o pracownikach szpitala). A doktora Świdraka nie znam, nie spotkałam i raczej nie spotkam ;-)
O
ona_23
Gość
77 4544845 nr do poradni w której pracuje
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dziewczyny, przeczytałam ostatnie 2 strony i wiem ciut, ale nie za dużo.
Potrzebuje dobrego gina, ale nie połoznika, tzn nie musi (nie planuje więcej;-)
Czy w Opolu trza chodzic prywatnie zeby byc porzadnie i rzetelnie potraktowanym? Bo w JG był taki usus.
No i najwazniejsze - prosze o namiary.
Potrzebuje dobrego gina, ale nie połoznika, tzn nie musi (nie planuje więcej;-)
Czy w Opolu trza chodzic prywatnie zeby byc porzadnie i rzetelnie potraktowanym? Bo w JG był taki usus.
No i najwazniejsze - prosze o namiary.
Tintirintin
Fanka BB :)
Napiszcie, bo ja nikogo takiego nie znam. A chętnie się dowiem. Niestety, chodzę prywatnie. 

reklama
O
ona_23
Gość
Taaa jest taki. Ja bardzo wymagająca pacjentka w oczach innych znalazlam takiego lekarza na nfz w opolu i jestem bardzo zadowolona. pan doktor sie nazywa Resakowski,przyjmuje w szpitalu wojskowym na zaodrzu,do tego ma w pakiecie fajną położną
(77) 449-60-33