reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

a ja se ostatnio oglądałam Smerfy i fajna bajka (film) jak dla mnie...dubbing gargamela mi się bardzo podobał więc polecam:tak::-D

reklama
a ja oglądałam "Big Love" - gdybym fonię wyłączyła to pierwsza myśl byłaby że "hamerykański" jest - takie sceny:eek::szok::-pfabuły oceniać nie będę bo zbyt subiektywnie i osobiście go odebrałam:cool:

aaa, i czytam Kinga:-pjestem gdzieś na 150 str ale na razie jestem bardzo na :tak:

Na smerfach bylam w kinie z bartkiem super! Zamowilam sobie za rada rysi danusie walese i juz niemoge sie doczekac
oglada ktoras z was californication?

Ida ja przeczytałam jednym tchem i powiem że mnie King zaskoczył

Ja czytam Charlotte Link Drugie Dziecko i powiem, że dobra jest, wiem, że sięgnę po więcej z jej książek.

dawidowe, ja też smerfy kochałam w dzieciństwie :-) musze obejrzeć ten film, ale troche boje się że się rozczaruje :rolleyes2:

wioli,
ja nie oglądam, jakoś mi nie podpasował, no i nie lubie duchovnego :dry:

kroma - ja czytalam Echo winy Charlotte Link i baaaardzo polecam.

Ida, a co czytasz Kinga?

A ja dzis na wieczor szykuje kultowy film...MUCHA:-) Ktoras pamieta? Na mnie, a bylam wtedy dzieckiem, zrobil niesamowite wrazenie:-) i czas go sobie przypomniec.

ones, Dallas 63', naprawdę niezłe:tak:dzisiaj szykuje się kolejna małosenna noc więc pewnie poznam dalszą fabułę - tylko nie wiem czy tak serio się cieszyć z tego powodu:cool: a Muchy nie kojarzę:zawstydzona/y:to coś thrillerowatego albo z horrorem ten teges?
a tej Link nie kojarzę - aż mi na ambicję wjechałyście i pewnie jak skończę Kinga to coś jej sobie zapodam:cool2:

reklama
onesmile, jeśli dobrze kojarze to ta mucha z jeffem goldblumem ? Jeśli tak to i na mnie wywarł ogromne wrażenie te naście lat temu :tak:

wioli, dzięki, to może się skusze, albo poczekam aż Patryk troche podrośnie ;-):-p

Do góry