reklama
D
Deleted member 176021
Gość
A kiedy mialas tą owulacje? W którym dniu cyklu?
D
Deleted member 176021
Gość
Może zainwestuj w testy owu dla stu procentowej pewności. Też sobie wyliczalam i obserwowałam dni płodne i zawsze byłam pewna ze to wtedy. Nie udawało mi się zajść w ciążę. Dwa cykle z testami i W 9 dniu cyklu miałam owu, 2 dni po@; obecnie 37 tc
Gratulacje .Ja mam cykle nieregularne . ale raczej wiem kiedy mam owulacje bo zawsze boli mnie podbrzusze
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kup testy owu .
Oczywiscie ze można zajsc przed owu do 3 dni i po tyle samo.
Owu daje znak ze nadchodzi ale moze sie zdarzyć bezobajwowo.
Podam Ci na moim przykładzie jak staralam sie o dzidzie to bylam pewna (tez mialam cykle noereguralne) ze owu byla 8 marca bo bylam pewna ze mialam objawy..odpuściłam po tym dniu bo mysalam ze juz po a co sie okazalo zaszlam przed samym okresem gruby tydzien po tych objawach:-)
Wiec nie zawsze ból brzucha sprawia ze owu jest juz teraz w danej chwili moze to zwiastowac nadchodzace dni plodne , plemniki sa zywtone
Wiec albo seks co dwa dni albo testy owu
Mozna iść na monitoring cyklu ale to juz w ostateczności.
Oczywiscie ze można zajsc przed owu do 3 dni i po tyle samo.
Owu daje znak ze nadchodzi ale moze sie zdarzyć bezobajwowo.
Podam Ci na moim przykładzie jak staralam sie o dzidzie to bylam pewna (tez mialam cykle noereguralne) ze owu byla 8 marca bo bylam pewna ze mialam objawy..odpuściłam po tym dniu bo mysalam ze juz po a co sie okazalo zaszlam przed samym okresem gruby tydzien po tych objawach:-)
Wiec nie zawsze ból brzucha sprawia ze owu jest juz teraz w danej chwili moze to zwiastowac nadchodzace dni plodne , plemniki sa zywtone
Wiec albo seks co dwa dni albo testy owu
Mozna iść na monitoring cyklu ale to juz w ostateczności.
reklama
Asteraki
Fanka BB :)
Z tym wyliczaniem samemu owulacji to różnie bywa. Kiedy staraliśmy się o dziecko to byłam niemal pewna, że zbliża się owulacja i już miałam odpuścić (w tamtym czasie widziałam się z mężem co dwa tygodnie po dwa dni), ale się udało! Owulacja na pewno nie była wtedy kiedy wydawało mi się.