reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Owulacja , ciąza

Była , udało ale ale to ciąża biochemiczna wiec dostałam krwawienia w terminie miesiączki 😞 w tym miesiącu mam dostać miesiączkę za około 4 dni i mam nadzieje ze również się udało bo testy wychodzą pozytywne , kreski dosc wyraźne jak na kilka dni przed okresem , No i mam nadzieje ze ciąża się utrzyma .
Gratulacje 😚
Trzymam kciuki 🤞

reklama
A jak u Ciebie ?
U mnie był stosunek w 11dc czyli 14 września(cykle bardzo nieregularne), niby z obliczeń owulacja na dzisiaj.. Po przytulankach przez dwa dni bardzo bolało mnie podbrzusze i dół pleców (tak jak na okres). Rano miałam rozwolnienie, a w ciągu dnia zaparcia, gazy i bulgotanie w brzuchu, które utrzymuje się do dziś. A dzisiaj brzuch boli nieco inaczej bo bardziej taki ucisk i obniżona temperatura ciała (36,2°C).

Wiec poczekaj jeszcze tydzień i spróbuj zrobić test albo oznacz bHCG , ja zaszłam w ciaze ze stosunku 3 , 4 dni przed owulacja chociaż nie mam pewności czy była akurat tego dnia , mogło coś się przesunąć bo nawet nie czułam bólu owulacyjnego jak dotychczas , u mnie owulacja może wachac się + - 1 dzień , trzymam kciuki 😌

Wiec poczekaj jeszcze tydzień i spróbuj zrobić test albo oznacz bHCG , ja zaszłam w ciaze ze stosunku 3 , 4 dni przed owulacja chociaż nie mam pewności czy była akurat tego dnia , mogło coś się przesunąć bo nawet nie czułam bólu owulacyjnego jak dotychczas , u mnie owulacja może wachac się + - 1 dzień , trzymam kciuki 😌
Ja mam dziś tak jakby ból owulacyjny...😒 ale niegdy nie wiadomo czy to owulacja czy może ból poowulacyjny 🤔

A mam jeszcze pytanie 😌 Jaki ból odczuwasz gdy masz owulację? I czy ten ból zawsze jest taki sam przy każdym cyklu?

W tym cyklu wyjątkowo nie miałam takiego bólu typowego jak zawsze , tylko trochę kłuło mnie w podbrzuszu . A przeważnie mam ból jednostronny przy owulacji , i czuje dyskomfort przy zmianę pozycji np jak wstanę gwałtownie czy usiądę , No i wydzieliny sporo . W tym miesiącu tak nie miałam , pewnie dlatego ze mam wycięty jeden jajowod

reklama
W tym cyklu wyjątkowo nie miałam takiego bólu typowego jak zawsze , tylko trochę kłuło mnie w podbrzuszu . A przeważnie mam ból jednostronny przy owulacji , i czuje dyskomfort przy zmianę pozycji np jak wstanę gwałtownie czy usiądę , No i wydzieliny sporo . W tym miesiącu tak nie miałam , pewnie dlatego ze mam wycięty jeden jajowod
Ja miewam podobny ból 😏 Tylko w tym cyklu jest trochę inny i bardzo mało śluzu. Więcej było śluzu po przytulankach, przez te 2-3 dni co tak bardzo bolało mnie podbrzusze i dół pleców (wtedy śluz był też inny) 🙄

Do góry