reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo w weekend byliśmy u mojej mamy :tak::tak::tak:
Maja dzisiaj z przedszkola idzie do teatru na "Czerwonego kapturka" :tak::tak::tak: - ciekawe jakie będą wrażenia bo pierwszy raz :tak::tak::tak: a ja zaraz szykuję się na spotkanie z bb-owymi dziewczynami :tak::tak::tak:
Anna ja również przyłączam się do życzeń :tak::tak::tak: - spóźnione ale szczere :tak::tak::tak:
Agatulka cieszę się razem z tobą :tak::tak::tak:
Muminka nie zazdroszczę porodu ale najważniejsze że macie to już za sobą. :tak::tak::tak:

reklama
no to i ja na chwilkę:

Muminka
, ogromne gratulacje, niech się młoda zdrowo chowa!:tak:

agatulka
, cieszę się z wami, niedawno plany, teraz realizacja.. i jak widać słuszna to była decyzja.

Anna
, spóźnione życzenia tego co najlepsze, żeby nigdy nie zabrakło ci marzeń i siły do ich realizacji.

mija
, witam i tutaj:tak:

anaconda, pisz jak wrażenia ze spotkania;-)

iwonka
, dzięki za wieści - odpisywałam na konferencji i dlatego tak krótko:zawstydzona/y:

ja na dwa słowa, bo jestem padnięta po podróży, a jeszcze spędziłam godzinę na składaniu z młodym klocków i mnie aż palce bolą. no bo dziecię ma dziś wolne, matka wróciła to się obija;-) wyjazd b. udany, jak wszystkie na które się jechać nie chce. połaziłam po górach, Czarnohora i Gorgany o tej porze roku to bajka. pierwszy raz w życiu jechałam wyciągiem krzesełkowym i mało się... no, ze strachu, ale było super. poza tym spotkałam dawno nie widzianych znajomych, zobaczyłam autentyczne huculskie wesele, gdzie młodzi i goście jadą do ślubu w strojach ludowych i konno, nie pod turystów, a autentyk. pojadłam huculskiego żarcia, pobawiłam się, zjadłam barana z ogniska, no ogólnie fajnie było. a wróciłam sobie przez Lwów i było to idealne dopełnienie wyjazdu. i tyle u mnie, w skrócie. jak odeśpię napiszę więcej.

Witam sie i ja!!
ehhh od 2 dni walczę z zatokowym bólem głowy i zapchanym nosem:no::no::no:
a poza tym to właśnie wróciłam z urzędów...i jak dobrze pójdzie to 1 października zaczynam staż w pogotowiu;-),jutro musze reszte badań porobić i zobaczymy jak sie to rozwinie!
pogoda sie zepsuła,pochmurno i kropi!

mija witaj i tu!!!
agatulka cudownie!!jak juz wrócisz do sieci to koniecznie napisz!!!
muminka no widziałam Twoją księżniczkę na nk-cud miód!!!

reszte mamusiek tez witam i pozdrawiam!

Mija ja również witam tutaj, miałam dopisać do wcześniejszego posta ale mi coś rano bb szwankowało :tak::tak::tak:
Ja już po spotkaniu, było bardzo fajnie i trzeba przyznać że robimy się coraz bardziej zgraną lubelską paczką :tak::tak:
Do tego J&J podarował nam prezenty i to nie byle jakie bo płyn do kąpieli duży lawendowy, oliwkę dla dzieci,chusteczki nawilżające, balsam neutrogena, krem do rąk tej samej firmy i inne mniejsze próbki - fajnie :tak::tak::tak:
Na obiad dzisiaj na szybko kalafiorka ugotowałam, a za niedługo po Maję będę mykać, tylko szkoda że się rozpadało :sorry2::sorry2::sorry2:
Atfk trzymam kciuki za nową pracę :tak::tak::tak:
Naja jednym słowem wyjazd owocny :tak::tak:
Ja też już widziałam małą Jasminkę :tak::tak::tak:

Cześć mamuśki.U nas czas chorowania.Jula drugi tydzień siedzi w domku taka grypa ją zaatakowała.Wiecie ja już dostaję z nią kota...marudzi,że chce do przedszkola,ale niestety jeszcze kilka dni przesiedzi w domku.Nie da sobie przetłumaczyć,że chore dzieci siedzą w domku...

Witajcie. Ja dziś po pogrzebie. Zjazd rodzinny się odbył ,szkoda tylko,że z takiej przyczyny,ale miło było i dawno niewidzianych kuzynów sie spotkało. Pierwszy raz byłam w szpilkach obcas 7 cm,po pół godzinie stania skurcze łydek zaczęły mnie już łapać,na szczęście potem można było usiąść i odpocząć.Jednak prowadzić auto w nich to sobie nie wyobrażam.
Beatka zazdroszczę wam tych spotkań.
Mamo Julci zajmij ja może jakimiś zajęciami jak w przedszkolu to może nie będzie się tak nudzić.Wiem,ze trudno,bo u mojej też wymyślać co godzinę coś nowego co ją na dłużej zainteresuje trudno znaleźć.
Atfka trzymam kciuki,zeby udało ci się z tym stażem.
Zuza zdrówka dla dzieciaków.
Naja zazdroszczę takiego padnięcie po takiej wycieczce.

Witam w ten deszczowy wtorkowy poranek :-p:-p:-p
Dobrze chociaż że Jacek zabrał Maję ze sobą bo nie chciałoby mi się samej prowadzić jej do przedszkola :no::no::no:
Mija szkoda że z takiego powodu zjazd rodzinny :-:)-( U nas też tylko w taki sposób można całą rodzinę zebrać do kupy :sorry2::sorry2:
Mama Julci u mnie w domu też zawsze masakra jak Maja choruje a pomysłów na coraz to nowe zabawy brak :dry::dry:
Zuza zdrówka dla was wszystkich życzę :tak::tak::tak:

wszystkim chorym życzę dużo zdrówka, bo w końcu to jest najważniejsze:tak:

tak sobie czytam że wasze dzieciaki się nudzą jak siedzą zbyt długo w domu i zastanawiam się nad Maćkiem. nigdy nie usłyszałam od niego że się nudzi, nie ma co robić, zawsze ma jakieś zajęcie. coś buduje, bawi się, rysuje, a niekiedy prosi żeby mu bajkę włączyć i coś sobie obejrzymy. nie mniej jak cały dzień nie ma włączonego telewizora też jest dobrze. byłam w szoku gdy latem odwiedziliśmy moją kuzynkę, a jej starszy o pół roku od Maćka syn co chwilę mówił że się nudzi, w domu pełnym zabawek, ogrodzie.. u was na pewno tak nie ma, ale tak sie ogólnie zastanawiam czy to jest tak ze niektóre dzieciaki sobie same organizują czas, a inne trzeba zabawiać?

młody dziś w przedszkolu, za oknem leje równo, ale dla mnie to fajna pogoda. przynajmniej nie kusi spacer i wezmę się za robotę, bo chyba mam jej sporo:-p

reklama
Witam. U mnie tez pogoda deszczowa,ciemno.Remont mój sie chyba nigdy nie skończy:sorry2:juz nawet pisac mi sie nie chce,Wszystko musi byc inaczej jednak niż ja chcialam:sorry2: w sumie nic strasznego ale....
Moja córka tez czasami mówi że jej sie nudzi:sorry2:ja wtedy jej mówie że w takim razie te wszystkie zabawki oddam innym dzieciom ktore napewno beda sie nimi bawic;-)Najwiecej zabawy i pomysłow przychodzi jej od głowy jak trzeba isc spać;-)
A czy wy wiecie ze moja Klaudia jest ładna i śliczna:confused::tak::tak::tak::tak: Bo ona chodzi i ciagle tak mówi:-D:-D:-D:-D

Naju widze że miałaś udany wyjazd:tak::tak::tak:super :-)

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowka! Choroby precz! U nas też krąży i dopada tak pojedynczo kogos z rodziny ale na szczescie gripex szybko pomaga.

Ostatnia edycja:
Do góry