reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Od rana ze szmatą ganiam bo przychodzi dzisiaj babka od mieszkania no i nieładnie jakby taki bałagan zobaczyła :tak::tak::szok::szok:
Poza tym jak mąż wróci z pracy to jedziemy na weekend do mojej mamy więc mnie jeszcze pakowanie czeka :baffled::baffled::baffled:
Iwonka daj znać jak wrażenia Vanessy po kinie no i czy oglądała w tych okularach :tak::tak:

witam, sie na chwilke!!
muminka wstawiła na nk zdjęcie małej:-D-jest świetna:tak:

ja szukam roboty nadal;-),póki co cisza!

dzisiaj po południu jedziemy z mezusiem na ognisko-małe spotkanko w gronie znajomych,dziś ciepełko więc moze sie posiedzi!!
szkraby za godzinkę wracają ze szkoły,właśnie gotuje obiad;-)!!
pozdrawiam i miłego weekendu zyczę:-)

witajcie,
dobrze że już sobota:-D
Muminka pochwal się dzieciątkiem:tak:
Iwonka no to nieźle się "docenił" ten hydraulik:baffled:też bym chciała zarabiać cztery stówki za pół godziny roboty:-p
u nas dziś od rana przepięknie, słonko świeci, prawdziwa polska jesień;-)byle taka była do zimy...
Atfk ja pracy szukałam jakiś rok, ale tak intensywnie to 4 miesiące i choć ostatnio mam naprawdę niezły zapierdziel w pracy to chyba bym jej nie zmieniła

My od 18 w domku! Mala jest slodka i grzeczna! JUtro napisze wiecej bo dzisiaj juz sily niemam. Zdjecia jutro tez wsatwie! Dziekuje za wsparcie duchowe bylo mi potrzebne ! Buziaki! Pa pa!

My od 18 w domku! Mala jest slodka i grzeczna! JUtro napisze wiecej bo dzisiaj juz sily niemam. Zdjecia jutro tez wsatwie! Dziekuje za wsparcie duchowe bylo mi potrzebne ! Buziaki! Pa pa!
to fajnie Muninka,ze juz jestescie w domku :)
widzialam fotki na nk,ale poprosze o wiecej
a jak sie czujecie??mowisz,ze mala grzeczna,a jak Ty,mozesz chodzic?jak porod??
buziaczki dla Jasminki

reklama
Do góry