reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Ja tylko wpadlam wszystkie pozdrowic !!!! ;-)
W styczniu zamelduje sie na dluzej! Duzo pracy i wogole ... Sory.Niemam czasu na zbytne czytanie. Wpadam na klase pokukam co sie dzieje i to wszystko.
Myslalam jednak ze u was bardziej swiateczne ale widze ze tylko te paskudne chorobska i czekanie na paczki z Alegro :-)
U mnie zbyt swiatecznie niema ale wina jest pogoda. Tylko w nocy dochodzi do minusowej pogody :-( Szkoda bo jak cieplo to sie niema tego uczucia swiatecznego! Okno oszdobione u Filipa bo se z kartonu sam wybieral co chce na oknie i prawie wszystkie dekoracje sa w tym roku w jego pokoju :-D:-D:-D
Juz w niedziele jedziemy do polski i mmy nadzieje na snieg. Synalek niemoze sie juz doczekac i codziennie sie pytal czy juz jedziemy,. Wpadlam na pomysl zeby dac mu kalendarz i tam zaznaczylam wyjazd do polski i dzien dzisiejszy. Pokazalam ze codziennie po przebudzeniu ma odznaczac dzien i jak juz dojdzie to niedzieli to znaczy ze jedziemy :tak:
Buziaki wam sle i postaram sie jeszcze wpasc w tym tygodniu!

reklama
Zagladam i tu!

ja to zauważyłam że moja płaczem próbuje wymuszać i z tatą jej się to udaje

Mój Krzys tez tą metoda rodzine teroryzuje

witam późną wieczorową porą:-D
przygarniecie nową:sorry:

Witaj Aniu!

chcialam tez kupic dziewczynkom kuchnie taka duza,uzywana bo nowych nawet takich nie ma i niestety ,za malo oferaowalam i jej nie mamy:sorry:teraz zaluje ze nie walczylam o wiecej.No nic jeszcze sie trafi okazja.:tak:

Mnie ostatnio przelicytowali na 50 gr wrrrr:crazy: a byl sliczny duzy zestaw uzywanych mebelkow dla barbi

Pozdrawiam!

dzien doberek:-)
Anaconda u nas jak szlysmy do przedszkola bylo -4,5 ale zapowiadaja na piatek duze mrozy wiec bedziemy sie grzac w domku bo nie pojdzie corcia do przedszkola pewnie:tak:a teraz korzystam i jade do ikei bo wczoraj mi sie nie udalo;-)
milego dnia....brrrrrr....zimnica:sorry:ale wkoncu to dobrze..niech wymraza chorubska:-)

dzien doberek:-)
Anaconda u nas jak szlysmy do przedszkola bylo -4,5 ale zapowiadaja na piatek duze mrozy wiec bedziemy sie grzac w domku bo nie pojdzie corcia do przedszkola pewnie:tak:a teraz korzystam i jade do ikei bo wczoraj mi sie nie udalo;-)
milego dnia....brrrrrr....zimnica:sorry:ale wkoncu to dobrze..niech wymraza chorubska:-)

miłego szaleństwa w Ikea :))
tak moze wymrozi te choróbska

ale zimno jest nie ma co w końcu Zima jest ehehehhe

Muminka miłego pobytu u rodziny

Zuza witajjj

No wlasnie mialam tez zyczyc Ci Muminko udanego pobytu u rodzinki:-):tak::-) i czekamy az bedziesz miala wiecej czasu dla nas;-):sorry:a teraz juz spadam na zakupki

milego dnia Wam zycze:-)

cześć kobietki!!
u nas tez mroźno ale śniegu praktycznie nie ma!
wczoraj byłam na bilansie 4 latków z Kajką-wyszło na to ze ma 108cm i 16 kg waży więc wyrosła mi babeczka:-)!
wskoczyłam też szybko do sklepów kupić szkrabom upominki pod choinkę od moich rodziców-kupiłam im po bluzeczce(ben 10:rofl2: i hannah montana:rofl2:) i do tego Fifiemu encyklopedie o motoryzacji a Kajce zestaw 4 książeczek świnka peppe!wiec mam już z głowy wszystko!ehhh na prawie-został mi prezent dla mężusia:eek::eek: ale to w weekend jak będę w szkole załatwię!
my dzisiaj ubieramy choinkę jak Fifi wróci ze szkoły!

aha dajcie jakiegoś linka na tą zamkniętą grupę bo nie mogę znaleźć:szok:

No zima pełną parą a ja dopiero wczoraj czapkę z szalikiem zamówiłam na allegro i muszę cierpliwie czekać kiedy dojdzie:tak::tak:
U mojej to na bilansie znowu będzie gadka że jest za duża i w ogóle bo już teraz ma 116cm wzrostu a waży 22kg, no ale co ja mam robić głodzić ją i skrócić nożyczkami:-:)-(

reklama
Po rz pierwszy trafilam na live... he he he Mam nadzieje ze ktoras jeszcze siedzi.Kurcze kukalam nate zamkniete....ikorcze niewiem coto jest. Widze nasz tytul i nasze zwierzenia ale niejestem pewna co to... Za zadko tu bywama bo niejestem na czasie. Dzos mam wolne bo Filip niezlagrype zalapal.Gardlo mu skrzeczy i boli goraczki katar!!!To i ja wdomku musze siedziec to chociasz z wami popisze

Do góry