reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam i ja z rana :-):-):-)
Ostatni dzień mojej laby bo jutro Maja wraca :-D:-D:-D
I dzisiaj póki jeszcze jestem sama to pojeżdżę znowu porozwozić cv :tak::tak:
Naja idź do dermatologa a zanim będzie wizyta to przejdź się z Maćkiem do apteki i pokaż aptekarce może coś doradzi :confused2::confused2:
Agatulka tak się bałaś przedwczesnego porodu a tu wychodzi na to że ją przenosisz :-D:-D
Ollka no to udanej imprezy życzę :tak:
Zuz-Inka tak to jest z domkami jak nie palisz to ziąb od razu :crazy::crazy:
Martusia ty mnie nie strasz mrozami bo ja na wiosnę czekać i to już i zaraz :-D:-D:-D a u nas jeszcze w nocy śniegiem posypało :szok::szok:

reklama
Witam i ja :)))
Anaconda dokładnieee tak jak piszesz straszyli przedwczesnym porodem a tu kurdee klops choc wedle usg kurde dopiero 15 jest termin gdyby nie to ze mam od 2 tyg skurcze i wsioo wzkazujące na poród jzu takie konkretne nie denerwowałabym sie a takk mąz co chwile lazi i pyta czy to juz

Naju mii kilka razy pani w aptecee tez super doradziła na cos na ustach :) oby dermatolog okazał sie dobrym
fachowcem
Olka czyli impreza sie porzadna szykuje a jak te samo towarzystwo to jzu całkiem

naja -trzymam kciuki, oby pomógł!

agatullka -tylko bez stresu, widocznie maluszkowi dobrze, ciepło i nie spieszy się na mróz ;)
A u nas już cieplej rano było -13 tylko, ale za to jeden dzien nie palone w piecu i rano 18 stopni... Właczyliśmy piecyk elektryczny, bo Gabiśka dziś zostałą z babcią, bo kaszle :(
Za to Wczoraj po powrocie z przedszkola włączyłam jej gry na stronce
muminków -sama wcześniej w pracy się bawiłam :cool2:
Jak tylko odpaliła się strona: było O! muminy!!! i podskoki z radości -serio, byłam w wielkim szoku, że taka prosta gierka na ładnej stronie wywołała tyle entuzjazmu... 15 minut odkrywała obrazki, a potem próbowała układać puzzle, ale tata musiał ciut pomóc...

agatulka moze maluch czeka na wiosne, stwierdzil a co tam bede wylazic na to zimno, poczekam az mroz zelzeje heh
mamaGabisi podaj adres stronki zobacze moze Oliwce tez sie spodoba

u nas dzis troche cieplej, mam na popoludniu, mala rano do przedszkola wzial sasiad, w koncu moglam troszke polezec, zaraz ruszam na autobus, ale pocieszam sie bo dzis u nas tylko minus 2,5 hurrrraaaa ale to chyba przez slonce bo dzwonilam do mamy do miasta to u nich minus 9 :-(

u mnie też kolejny mroźny poranek 14 na minusie było rano.... a do tego dzień taki pochmurny i nie ma słoneczka.... :cool2:a i w pracy dzisiaj tak chłodniej, jednak te ostatnie dni mrozu wyziębiły mury....

na początek chciałam sie pochwalić pierwszym miejscem mojego starszaka na międzyszkolnym konkursie recytatorskim w klasach I...... i naja zgadzam sie z Toba co do tej oceny opisowej, ja tez już jestem po zebraniu semestralnym i.... niby OK, ale tak jakoś nic z niej nie wynika.... :tak:

agatulka czyli jeszcze czekamy, maleństwo czeka na słoneczko i piękną pogodę... :tak:

martusia jednym słowem czyste lenistwo od rana... :-)

anaconda to i tak córa długo wytrzymała.... :tak: i powodzenia w szukaniu pracy....

MamaGabisi i ja przyłaczam sie z prośbą o stronkę,może i mojego coś zainteresuje na niej... :tak:

mamoGabisi musze wyprobowac dzis ta stronke jak mloda bedzie chciala w cos pograc, my mamy zakupy zrobione, i czas sie obiadem zajac

naja oby lekarz pomogl.
agatulka dzidzia sie nie spieszy, zreszta nie dziwie sie jak an dworze taka zimnica:)

jarzebinka gratulacje dla starszaka:) zdolniacha z niego:-D

reklama
u nas dzisiaj też tylko 9 na minusie...... :tak: M po dwóch dniach walki ze swoim autkiem dziś odpalił go bez problemu - wczoraj 15 minut suszarka rozgrzewał filtr powietrza do ropy dolał jakichś ulepszaczy i dziś pojechał swoim do pracy.... :tak::-D:tak:

Do góry