reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

mamaGabisi współczuję przeprawy z Teściem

ja dziś całą noc nie spalam z powodu bólu zębów jak nie byłam w ciąży to lekarz dawał mi tramal i było po problemie a teraz nie mogę go wziąść

reklama
Witam :-):-)
Słyszałyście że jeszcze tylko w tym tygodniu mrozi a potem to już tylko wiosna wiosna :-D:-D zresztą jak dzisiaj wstałam i uchyliłam okno żeby przewietrzyć to tak pięknie ptaszki śpiewały że wiosna jak nic idzie do nas :tak::tak::tak:
Moja córa nadal na feriach u babci i do domu wracać nie zamierza :no::no:
Martusia współczuję bólu zęba i szkoda,że bal nie wypalił, ale wieczorem to i mi by się nie chciało 3km drałować na pieszo :no::no:
MamaGabisi współczuję spięć z teściem, oby szybko minęły :tak::tak:

witam się tylko w te syberyjskie mrozy, siedzę w domu w podkoszulku, bluzce, wełnianym golfie i flanelowej koszuli. szczyt seksu normalnie:-p zimno okropnie, choć kaloryfery na maksa grzeją, albo ja taka niedogrzana;-) weekend imprezowy u nas, goście moi w liczbie 8 i u Maćka 6 dzieci jeszcze na dokładkę, dom w rozsypce ale wszyscy zadowoleni bardzo, więc i ja nie narzekam:-D lubię mieć gości, zwłaszcza takich co wpadają na kilka dni, a przynajmniej na weekend.

a dziś szara rzeczywistość, praca, szkoła i po południu zebranie u Maćka. nienawidzę tego, ale wypada iść, bo to koniec semestru.

Witam i ja!
Troche mnie nie bylo i znowu wypadalm z tematu, sorki wiec ze nie poodpisuje.
U mnie ok tylko zimno!!! Zaliczylismy nawet -30'C w dzien i 2 dni szkola byla zamknieta. Dzis juz poszli choc nadal -15 i mocno wieje. Maciej w domu bo kaszle i po poludniu ide z nim do lekarza.
Jak tylko w piecu przygasa to zaraz sie zimno robi brrrrrr

Pozdrawiam!

anaconda z tego co ja slyszalam to ten tydzien maja byc mega mrozy potem nastepny tydzien do minus 8 i potem kolejny do plus 6 i przedwiosnie

Witajcie dziewczyny
takk ja nadal w 2 pakuuuu wedle miesiączki to juz 41 tydzien masakra wedle usg jeszcze 9 dni do porodu
od 2 tyg mam fałszywy alarm porodowy bóle sie pojawiaja łąze kręce sie i zanikaaaaaa
codziennie coss sie "rusza" odkleja i tak non stoppp

u nas zima w pełni dzieci na szczęscie zdrowe ufff ale od nast tygodnia ide do placowek a maz ma w dodatku na 1 zmiane lepiej bym urodzila to sobie wolne i tak bedzie brał bo ja nei wiem czy byms ie doczłapala na przystanek :)))
Anaconda mowisz Sami jestescie moze Maja doczeka sie rodzenstwa :)))) znajoma ost zadzwonila ze ejst w 4 tyg szokkk jak niccc ale z 2 strony jej synek potrzebuje towarzystwa :)))
Martusia moje kurde nie mogły chodzic na wiejskie ferie w remizie i bal tez jakis byl sami stroje robili ja mam super chodnika le brak siły 2km iscc bo to na koncu wsi
K8sad witaj :))
Mama Gabrysi ja tezz ciagle tylko dowalam do pieca w d pokoju jest ledwo 20 stopni ale on najdalej kominka jest i te stareeeeeee ochydne okna
oby na wiosne jakis fundusz sie trafił na wykup okien bo jzu zamówione saa

ja dziś całą noc nie spalam z powodu bólu zębów jak nie byłam w ciąży to lekarz dawał mi tramal i było po problemie a teraz nie mogę go wziąść
Ja też miałam ból zęba w ciąży. Do wizyty brałam Apap- naj mniej szkodliwy. A ząb po porodzie i tak poszedł do wyrwania. Niestety co ciąza to u mnie jeden ząb mniej w kolekcji. Nie ważne co robie- mogę je myć cały czas i tak się psują.

Zuz-Inka i agatulka25 chyba naprawdę długo mnie nie było bo nawet nie kojarzę abyście były w ciąży. Gratuluje!! A ty agatulka25 na pewno niedługo "rozpakujesz" swóje brzusio :)

witam porannie, zła, więc tylko dwupakowi życzę rozpakowania a cierpiącym ukojenia.

i ma pytanie. 2 tyg. temu młodemu zrobiło się coś koło ust, myślałam, że obtarł skórę. smarowałam maścią z wit. A, a od wczoraj ma to większe, jakby pogrubione i mocno czerwone. szukam zaraz dermatologa, bo nasz jest do d. i denerwuję się co to za paskudztwo ma na buzi. mówi, ze nie boli i nie swędzi, że tego nie czuje, ale jest takie jakby zaognione. boję się czymś na własną rękę smarować. wiem, że opis jak młodej mamusi i bez sensu, ale może mnie któraś uspokoi:sorry:

poza tym wczoraj u nas było zebranie, oceny opisowe są bez sensu. nic z nich nie wynika. kolejny głupi wymysł w tym kraju.

reklama
dzien dobry
agatulka rozpakuj sie juz:)

naja nie wiem co to moze byc ale pewnie tez bym poszla do dermatologa... jakby cos nie schodzilo.

a tak pozatym u nas zimno... popoludniu wpada kolezanka z dzziecmi wiec przynajmniej bedzie co robic...

w weekend zalatwilysmy impreze urodzinowa oliwki, mloda nie moze sie doczekac konca feri, zeby diecia dac zaproszenia.
gorno podobne do zeszlorocznego bedzie miala

Do góry