reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
W piątek :) O to chodzi, by na balu też była zadowolona... Ja tak miałam z jakimś balem już w szkole, że w domu szczęśliwa, a jak zobaczyłam sukienki koleżanek, to wiecie... :-(

Witam :-):-)
U nas ferie w tym tygodniu się zaczęły i Maja oznajmiła,że jedzie do babci na całe ferie ale z teściową się śmiejemy że ciekawe ile dni wytrzyma :-D:-D
Dzisiaj byłyśmy na urodzinach u córci koleżanki w sali zabaw a wieczorkiem jak mąż z pracy wróci to ma ją zawieźć na wieś :tak::tak:
Co do Mai wymiotów to była chyba zwykła niestrawność bo już się potem nie powtórzyły :no::no:
Zuz-Inka jejku ale miałyście przeżycia z Anią, całe szczęście że i tak to się tak dobrze skończyło, a jak twój brzusio się miewa? Wiecie czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka? :confused2::confused2:
Naja złośliwość rzeczy martwych jak to się mówi :crazy::crazy: pamiętam jak mi padł komputer a tam było wszystko i zdjęcia i dokumenty i to tylko na dysku :szok::szok: straciłam wtedy bardzo dużo ale i dostałam nauczkę

jestem:-D

zuzinka jejku, dobrze ze tak sie skonczylo i jest wszytko ok.

mamo Gabisi moja sama wymyslila krolowa sniegu i tak zostalo.
a corcia napewno na balu bedzie zadowolona:)

a tak poza tym u nas tez ferie:)

i ja witam w mroźny poranek, ale słoneczny :tak:

u mnie ferie dopiero od połowy lutego, my chyba na końcu... :tak: jutro mam wywiadówkę i pani będzie omawiała szczegółowo postępy każdego dziecka, więc pewnie trochę to potrwa, a że dopiero na 18.300 to wieczór z głowy..... mieli testy w październiku i w teraz w poniedziałek więc zobaczymy postępy.... :tak:

martusia, wyprostowania problemów.... :tak:

anaconda, czyli odważna decyzja córy :tak: a zakłady już zrobione kiedy będzie telefon,aby ją odebrać, bo faktycznie całe ferie to szmat czasu.... :tak: mój miał okazję jechać na zimowisko na 6 dni, ale się nie zdecydował, twierdzi, ze na 3 dni to on może jechać, ale na 6 to tylko do babci, jeszcze nie jest gotowy na taki długi wyjazd z obcymi, wiadomo, u babci to co innego, więc zostały mu półkolonie w szkole.... :-D

Oj zimno...
martusia - powodzenia i szybkiego rozwiązania problemów!!

jarzębinka -obyś była dumna na wywiadówce i w miarę szybko wróciła do domciu ;)

Jak zakłady, to ja obstawiam -3 nocki? :-D

witam, zimno jakby jeszcze bardziej, szkoda że śniegu nie ma, otuliłby roślinki, a tak aż się boję co będzie. dziecię moje w szkole jeszcze, poszło dziś z torbą cukierków, a ja uwierzyć nie mogę, ze takie już stare jest! kiedy ten czas zleciał.. na razie od mnie dostał książkę i dvd o Wikingach i ulubione słodycze, więc zadowolony. potem dostanie z tego co wiem 3 zestawy klocków, od prababci, dziadków i wujka, a to oznacza jedno - będę je składać:-p

a mi robota idzie mozolnie, zła łażę od trzech dni, potem się wkurzam na siebie, że się złoszczę na coś, na co w sumie powinnam machnąć ręką i zapomnieć, niefajnie jakoś.

martusia, niech ci się wszystko poukłada:tak:

anaconda, bo człek taki głupi, niby wie, że wszystko zawodne, a jednak nie myśli. a z córą ciekawe jak będzie, ile da radę:-D

jarzebinka
, Wlkp ostatnia w tym roku. i fajnie. mi pasuje, że nie od razu po jednym wolnym było drugie.

Naja wszystkiego najlepszego dla Maćka z okazji urodzin, oby wszystko układało mu się po jego myśli :tak::tak::tak:

A ja dzisiaj wstałam o godz.10.30 to się nazywają prawdziwe ferie :-D:-D i obiadu też dzisiaj nie robię totalny luz jak za dawnych "wolnych" czasów :-D:-D:-D
Martusia trzymam kciuki za wyprostowanie wszystkich spraw :tak::tak:
Ollka pochwal się potem swoją królową śniegu :tak::tak:

reklama
Do góry