reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry:-)
ja sie stuknac moge ale herbatka;-)...kawe zadko pijam:tak:Jula w przedszkolu a mnie czeka zaraz maraton po urzedach:wściekła/y:jak ja tego nie lubie:-(ale ktos pewne sprawy musi zalatwic wiec pada na mnie....

Naja w Warszawie rozpoczynaja sie dni Lwowa:-)

reklama
hej!!
kurcze to juz drugie forum na którym ktoś pisze ,ze boli go ząb...współczuję szczerze!!!
właśnie kawkę sobie robię!!ehh jakoś mi zimno dzisiaj!!po południu do szkółki jadę wiec odezwę sie tradycyjnie po niedzieli:-):-):-) ale teraz do południa jestem,!!

dziewczyny temat może stary jak świat...ale?????????
co wasze szkraby chcą dostać od mikołaja???ja juz zaczynam się rozglądać i zgłupiałam...Kajulka chce co trochę cos innego:rofl2::rofl2::rofl2:!do tego po świętach bo 30grudnia ma urodzinki...i tez muszę prezent szybciej kupić i schowac bo później to przebrane wszystko będzie:sorry: i dylemat na maxa!!!
zreszta z Fifim nie mam łatwiejszego wyboru....
jakieś propozycje???dla naszych 4 latków?

Mam podobny dylemat co i Ty....Jula zachwyca sie polowa reklam w TV ale na szczescie szybko jej mija...chwile pogada i koniec..ale tez bym chciala kupic cos co ja "porwie" do zabawy a do tego bedzie rozwijalo i nie wyladuje gdzies nieuzyteczne:sorry:
na pewno na mikolajki dostanie cos z play-doh bo uwielbia lepic i tworzyc a co pod choinkę to pomyslow brak a i kaski tez troche...bo z wieksza kaska bylo by mniej problemow no i moze mieszkanko mamy malutkie wiec i miejsca brak na cos bezuzytecznego:-(

no rozumiem Cie doskonale z ta kaska...ehhhh tyle by się chciało kupić a tu trzeba kalkulować ile sie da!!
moja Kajka jest teraz na etapie kucyków...wszystko co z kucykami związane jest w kręgu jej zainteresowań wie pod poduszkę na mikołaja też kupie jej jakiegoś kucyka!
play doh też u nas na czasie-zwłaszcza dentysta ;-)!może ciastolinę dokupię i też będą zadowoleni!no i Kajka ostatnimi czasy ma fazę grania w gry-domino,planszówki,układanie puzli:-)!!ooo naprodukowałam ,że sama już nie wiem co lepsze:rofl2::rofl2::rofl2:

Jula konikami zachwyca sie szczegolnie na reklamach...ma pare ale zeby sie tym tak duzo bawila to nie widze tego..to samo tyczy sie pet shopow..szkoda kase wyrzucac...coprawda takim superasnym zestawem by sie pobawila ale to jednak koszt powyzej 300zl...
u nas dentysta tez kroluje,do tego ma zestaw astroliny..maly kucharz wiec dojadamy to co nam przyrządza nasza cora...w kuchni czuje sie jak ryba w wodzie;-):-Dgry takze bardzo lubi...tylko ja bym wolala zeby cos dostala czym sama by sie ladnie bawila...kurcze ale mam wymagania:szok:;-):tak:swieta coraz blizej wiec dobrze ze ten temat poruszylas..moze dziewczyny podesla jakis super pomysl...bo ja pomysly mam ale z kaska srednio,niestety:-(

powariowały, tyle od rana napisać:-D cześć dziewczyny, ja też z kawusią.

Izulka, współczuję, może wybierzesz się po jakąś pomoc?

Joanna, fakt, zaczynają. przejrzałam info w necie na ten temat i powiem, że średnio chyba ciekawe. chyba, że rzucą jakieś fajne książki, ale to pewnie i tak do nich dotrę. nie znalazłam żadnych ciekawych spotkań niestety, a takie ogólne imprezy to za mało, żeby do wawy jechać. kasy i czasu brak. zresztą w pon. mam Lwów u siebie, a i nie tylko, bo konferencja:-D

jedyne na co zła jestem to to, że na dziś mieliśmy od września zaplanowaną imprezę, we Lwowie właśnie. i co? siedzę w domu. kur..

atfk, wczoraj właśnie z kuzynem rozmawiałam o prezentach:-D w wymiarze ogólnym, bo u nas trochę rodziny zawsze jest na wigilii i każdemu jakiś drobiazg kupujemy. a młodemu - nie wiem. coś mi się zdaje że mamy dziewczynek mają łatwiejsze zdanie. dla chłopców wybór jest znacznie mniejszy. zresztą zabrzmi głupio, ale Maciek właściwie wszystko ma.. i przez to nie szanuje zabawek. pocieszy się przez chwilę i rzuci w kąt. woli rozkręcać jakieś urządzenia:-p tak więc u nas albo jakieś klocki, bo to zawsze najlepsza zabawka, albo gry, albo sama nie wiem co. może coś podpowiecie;-)

kurcze, muszę wyjść, a nie mam z kim młodego zostawić. póki co więc posiedzę przy komputerze i spróbuję przebrnąć przez list od znajomego.

Co do prezentow to moje dzieci w tym roku dostaja cos co im sie przyda tak wiec Olga dostaje nowa dorosla koldre i komplet poscieli z barbie Dawid komplet poscieli z samochodami i pizame a Kubus niestety nie wiem co bo jeszcze nie mam pomyslu... Mi tgez dzis jakos zimno. Jakis dziwny ten dzien w dodatku juz sie zdazylam poklocic z mama i musze szukac na gwalt nianki bo we wtorek ide do pracy i nie mam co z dziecmi zrobic. A jesli chodzi o zeby to nigdy wczesniej mnie nie bolal zaden bo mam zdrowe ale ten to jakis lewy jest ;) Moj Kubus w poniedzialek jedzie na nacinanie dziasel :( Az sie boje

reklama
ja moim w tamtym roku kupiłam pościel na dzień dziecka-Fifi wybrał spider mana a Kajka kubusia puchatka-ale tak głębiej sie zastanawiając to całkiem dobry pomysł!!bo dzieci są zachwycone i uwielbiają te swoje kołderki!!hmmm w tamty roku na święta dostali od mojej siostry kocyki na łóżka spider mana i barbie i też super!!łóżka ślicznie wyglądają i prezent za jednym razem śliczny,trafiony i pożyteczny!

Do góry