reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
my dziś w domu bo jest tak zwane Swięto edukacji Narodowej
hmmm szkoła zamknięta wiec nie mam jak do przedszkola z młodym jechać wypisałam mu usprawiedliwienie bo takei maja wymogi musze pisac usprawiedliwienie do przedszkola dla 3 latka ja pikole hehehhehe

od rana coś robię bo zaginę w tych kartonach nierozpaowanych i jakiś taki bałagan mi sie tu wdarł w pokoje i kuchnie trza te skrzaty bałagające wypędzic lub krasnale bo nikt nie bałagani a jest brudno
wieczorem mamy zebranie w przedszkolu u Maksa moze w końcu powiedzą co z tym obiecanym dowozem do przedszkola dla wszystkich
i czemu leżaczków nei ma jeszcze i dzieci nie śpia w dzień
jutro mama idzie do szpitala bo ma b złe wyniki krwi i chyba przetaczac jej będa wrrr ona bidna załamana i jzu wciska sobie białaczke nie czekając na wyniki po przetoczeniu ale mysle ze kazdy by sie bał w końcu zyje z przeszcepem nerki wiec i tak przeszła sporo

dzis koleżanka bedzie oglądac blisko mnie tez parterowca bo chcą tu kupic i wpadnie na kawe dawnoo sie nie widziałyśmy a jak by sie udało ale bede miec sąsiadkę

reklama
dzien dobry
Agatulka usprawidliwienia dla 3 latka... troche smieszne. duzo zdrowka dla mamy

moja w przedszkolu, wczoraj popoludniu bylysmy jeszcze po kwiatki dla pani bo zapomnialam kupic jak po nia szlam do przedszkola.

dzien dobry
Agatulka usprawidliwienia dla 3 latka... troche smieszne. duzo zdrowka dla mamy

moja w przedszkolu, wczoraj popoludniu bylysmy jeszcze po kwiatki dla pani bo zapomnialam kupic jak po nia szlam do przedszkola.

wiem z eto dziwne
ale cos mi sie zdaje ze takei wymogi sa to przedszkole jest Unijne nic nie płace za to i wydaje mi sie ze takei maja wymogi a jak bede wiedziec ze nie ma byc go w przedszkolu to nic mi sie tam nei stanie jak napisze :p
dzieki zdrówka jej sie przyda im wiecej tym lepeij

Witam :-):-):-)
Ja już z rana na badaniach byłam, tym razem pobierali mi krew na hormon tarczycy i na elektrolity (cokolwiek to znaczy :sorry::sorry:) i jutro wyniki :tak::tak::tak:
Zaraz za zupę pomidorową się biorę bo dzwoniła koleżanka i chce mnie na spacer wyciągnąć. Wczoraj byłam z nią i jej dwuletnią córeczką na placu zabaw i Maja była dosłownie o nią zazdrosna, najpierw zaczęła do mnie mówić ze już jej nie kocham a potem zaczęła jęczeć bez powodu i być niegrzeczna, kurcze muszę nad tym z nią popracować bo szczerze powiedziawszy to mnie zszokowało :szok::szok:
Agatko dziwne z tymi zwolnieniami dla trzylatka ale jak takie wymogi to nie ma innego wyjścia jak pisać. Mojej kuzynki córcia też chodzi do unijnego przedszkola ale tylko trzy dni w tygodniu i tylko do godz.12.30 i też nic nie płaci :tak::tak:
Zdrówka dla mamy :tak::tak:
Madlen to fakt, chory chłop w domu to tragedia :szok::szok::szok:

Witam.Koniec ze słońcem ,chyba bedzie padac...:sorry:Ja kwiatkow nie kupowałam dla Vanesski ,chyba od tego jest trojka klasowa i ona organizuje takie podarunki dla nauczycieli.
Agatulka a to jest jakies nowe przedszkole że jeszcze nie maja leżaczkow? Moze potrzebują pdkladke jak sie rozliczają z kosztów utrzymania czy wyzywienia i tylko usparwidliwienie dziecka jest dowodem ze dziecka w danych dniach nie było.
O takich unijnych przedszkolach niesłyszałam.No i super by było jakby kolezanka blisko Was zamieszkałą,naprawde same pozytywy macie,jak sie tam przeprowadziliscie.:-)Super.Duxzo zdrowka dla mamy.Mam nadzieje że bedzie wszystko ok.

Anaconda nie wiem co zyczyc ale napewno raczej dobrych wynikow:tak:,co by nie rozwiązało twoich problemów z samopoczuciem:sorry:

Witam.Koniec ze słońcem ,chyba bedzie padac...:sorry:Ja kwiatkow nie kupowałam dla Vanesski ,chyba od tego jest trojka klasowa i ona organizuje takie podarunki dla nauczycieli.
Agatulka a to jest jakies nowe przedszkole że jeszcze nie maja leżaczkow? Moze potrzebują pdkladke jak sie rozliczają z kosztów utrzymania czy wyzywienia i tylko usparwidliwienie dziecka jest dowodem ze dziecka w danych dniach nie było.
O takich unijnych przedszkolach niesłyszałam.No i super by było jakby kolezanka blisko Was zamieszkałą,naprawde same pozytywy macie,jak sie tam przeprowadziliscie.:-)Super.Duxzo zdrowka dla mamy.Mam nadzieje że bedzie wszystko ok.

Anaconda nie wiem co zyczyc ale napewno raczej dobrych wynikow:tak:,co by nie rozwiązało twoich problemów z samopoczuciem:sorry:

tak przedszkole ruszyło od 01 10 2020 r wiec wsio nowe nie wyrobili sie pewnie z remontem i teraz urządzaja tak mi sie wydaje
ale damy rade bedzie spał łądniejw domu jak nie pospi w przedszkolu

agatulka, trzymam kciuki za twoją mamę:tak: mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. a przetaczanie krwi to przecież nie oznacza najgorszych chorób.

fajnie z tymi przedszkolami unijnymi. tak naprawdę nie wiedziałam nawet że są takie bez opłat.. u mnie poszło właśnie 180zł. dodatkowych kosztów typu ang. nie liczę.

Maciek w domu, na zajęciach wczoraj był, ale w rpzedszkolu od wtorku nie. kaszle brzydko, choć lekarka powiedziała że osłuchowo jest dobrze. jutro pewnie go jednak puszczę, bo mają występ z okazji dnia nauczyciela. i kwiatka jakiegoś kupię.. wypada.

a na zajęciach o wiele już lepiej. rozmowy i chyba groźba że go z nich zabiorę zrobiły swoje? w każdym razie podstawowy układ machania mieczem i ja już opanowałam, teraz będę z młodym ćwiczyć w domu:-D

za oknem mgła, taka typowo listopadowa pogoda. zimno.. aż się nigdzie wyjść nie chce. tak wiec póki nie muszę siedzę. i muszę sie do pracy przygotować, bo w weekend mam pierwsze zajecia w tym roku z zaocznymi.

Zagladam i ja! U mnie piekne sloneczko i choc w nocy byl przymrozek to teraz juz coraz cieplej wiec mykamy na spacerek. Ania w domu, Krzys w zerowce. Rano bylam z mackiem na badaniu krwi bo juz przwie przezroczysty i podkowy pod oczami, jutro winiki to zobaczymy co i jak. Dzis mialam jechac z chlopakami do alergologa czekam na wizyte od stycznia. zadzwonilam a panie w rejestracji ze dzis nie bo lekarki nie ma i dopiero za 2 tygodnie. Zrypalam zdrowo no bo jakbym pracowala to dzien wolny i co????

Pozdrawiam i zmykam na spacerek

reklama
Witam...czy mnie jeszcze pamiętacie:-D:-D:-D to ja!!ciągle ta sama;-)!!!
poczytałam z grubsza co u Was i skrobnę co u mnie!
wszystko oki,czas zasuwa niesamowicie -dopiero byl poniedziałek a tu jutro juz piątek:rofl2: i wolny weekend!jutro szkraby balują na urodzinach u koleżanki a my z mężusiem tez mamy wychodne-mała imprezka w stałym gronie;-)!!!a tak poza tym to wszyscy zdrowi i wszystko oki!!jesiennie się zrobiło wa wręcz bym powiedziała czuć zimę w powietrzu:baffled:!!
pozdrawiam Was cieplutko!!

Do góry