reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

ooo.. anaconda, nowa fotka? przegapiłam, jak to ja:zawstydzona/y: ale mała ci pięknieje ze zdjęcia na zdjęcie, to fakt!

zuzkus, jak się w domku cieplej i przytulniej robi od razu nastrój lepszy. a domowe spa.. brzmi kusząco;-) wczoraj sobie kupiłam pierwszy raz w życiu jakąś maseczkę z pilingiem enzymatycznym na dodatek. nigdy nic takiego nie robiłam i uznałam, ze kiedyś można zaryzykować. może i ja wieczorkiem się porozpieszczam.. a jutro najwyżej do dermatologa będę lecieć:-p:-D

ollka, miałaś rację jak widać zostawiając małą w domu. mam nadzieję że nic poważnego jej się nie przypląta.

agatulka, ale fajnie macie - jak widać ostatnio na bb marzenia się spełniają:-D a Zuza na pewno przywyknie i za kilka dni doceni frajdę z takiego podróżowania do zerówki;-)

łazienkę wysprzątałam na maxa, w pokojach trzeba by też, ale chwilka przerwy na pisanie, i jakieś drugie śniadanko trzeba by wciągnąć;-) swoją drogą reklamę zrobię - kupiłam taki żel do kibla, harpic max, rewelacja!! coś czego za nim nie mogłam doczyścić rozpłynęło się czarodziejsko, bielutko aż po oczach daje.

reklama
Witam ja przelotnie ,bo mnie rozlozyło......
Dzis ostatni dzien glosowania TWOJE PUDEŁKO ;-)
Przeczytalam ale na odpisywanie nie mam sil,a mam cos wam do opowiedzenie z tym moim remontem.No to jest jakis szok normal;nie co sie u mnie dzieje.Pozdrawiam
Atfk gratki
Anaconda naprawde super fotka!!!

ja tak z doskoku i z wieczora...;-)
dzionek zleciał,pomyłam okna a po południu jak mężuś wrócił z pracy pojechaliśmy do naszych przyjaciół!i ja jako ukryty talent w urządzaniu mieszkań;-) kładłam im fototapetę u synka w pokoju:-D-wyszło git!!byle sie nie odkleiła przez nocke:-D:-D:-D

pogoda zrobiła sie lepsza...jest słonecznie ale zimno:sorry2:!!jesień pełna gembą!!

proszę jutro z rana o wsparcie duchowe i telepatyczne...stresa mam,modle sie żeby rzucili mnie na jakiś "normalny" oddział:szok:...ale teraz to już niech się dzieje;-)!!zaczynam o 8!!wiec odezwe sie po wszystkim!!
pozdrawiam i spokojnej nocy życzę!

ps: oddałam głosik;-)

Ja tylko na sekunde! Sorki ze tak mnie tu malo ale zmeczona jestem i na kompa niezawiele sil. Ale pamietam o was i napewno wroce. Mala mimo ze grzeczna to i tak czasem daje popalic a do tego jednak wstaje o 3 do jedzenia i juz o 7 a ogolnie to spie do 7.30 wiec pol godz jestem do tylu... Ach buskam was kochane i do uslyszenia! Ach wstawie na zamknietym jakas fotke. Albo tutaj to bedzie szybciej... Hi hi.
SDC10276.jpg

Witam z rana :-):-):-)
Maja do przedszkola poszła, ale od wczoraj daję jej bioaron c i tran bo nosek trochę zapchany. Pytałam pani przedszkolanki jak w ciągu dnia, czy Maja ma duży katar ale powiedziała że nie i dlatego ją jednak puściłam. Mam nadzieję że przez weekend katar całkiem zniknie :baffled::baffled:
Atfk trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy :tak::tak::tak:
Muminka śliczna Jasminka :tak::tak::tak:
Naja a czy ten magiczny harpic kamień też wyczyści bez szorowania? Bo ja się ciągle z tym zmagam i jeszcze niczym na dłużej nie udało mi się tego pokonać

ja tak z doskoku i z wieczora...;-)
dzionek zleciał,pomyłam okna a po południu jak mężuś wrócił z pracy pojechaliśmy do naszych przyjaciół!i ja jako ukryty talent w urządzaniu mieszkań;-) kładłam im fototapetę u synka w pokoju:-D-wyszło git!!byle sie nie odkleiła przez nocke:-D:-D:-D

pogoda zrobiła sie lepsza...jest słonecznie ale zimno:sorry2:!!jesień pełna gembą!!

proszę jutro z rana o wsparcie duchowe i telepatyczne...stresa mam,modle sie żeby rzucili mnie na jakiś "normalny" oddział:szok:...ale teraz to już niech się dzieje;-)!!zaczynam o 8!!wiec odezwe sie po wszystkim!!
pozdrawiam i spokojnej nocy życzę!

ps: oddałam głosik;-)

Czyli juz pewnie zaczęłaś na jakims oddziale powodzonka
kurcze u nas jesień tez wrrr i na razie trudno zabulimy za prąd dużo bo kominka na arzie nie mamy jeszcze fachowców zciągamy

Ja tylko na sekunde! Sorki ze tak mnie tu malo ale zmeczona jestem i na kompa niezawiele sil. Ale pamietam o was i napewno wroce. Mala mimo ze grzeczna to i tak czasem daje popalic a do tego jednak wstaje o 3 do jedzenia i juz o 7 a ogolnie to spie do 7.30 wiec pol godz jestem do tylu... Ach buskam was kochane i do uslyszenia! Ach wstawie na zamknietym jakas fotke. Albo tutaj to bedzie szybciej... Hi hi.
Zobacz załącznik 288332

Witajjj jenyy jaka cudna różowaaaa piekna Jasminka ja pikole jaka ona słodka

Witam z rana :-):-):-)
Maja do przedszkola poszła, ale od wczoraj daję jej bioaron c i tran bo nosek trochę zapchany. Pytałam pani przedszkolanki jak w ciągu dnia, czy Maja ma duży katar ale powiedziała że nie i dlatego ją jednak puściłam. Mam nadzieję że przez weekend katar całkiem zniknie :baffled::baffled:
Atfk trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy :tak::tak::tak:
Muminka śliczna Jasminka :tak::tak::tak:
Naja a czy ten magiczny harpic kamień też wyczyści bez szorowania? Bo ja się ciągle z tym zmagam i jeszcze niczym na dłużej nie udało mi się tego pokonać

ja musze odnaleśc tez bioaron C i tran

choć odziwo Maks zdrowy!!!!!!!!!

witam i ja. widzę że naturalne metody poszły w ruch.. młody tran pije non stop, więc to akurat nie wiem czy mu jakoś specjalnie pomaga. dodatkowo teraz jak mi się przypomni rutinaceę dostaje i żelki kinder witaminowe. jak miał katar zajadał kanapki z czosnkiem i odpukać przeszło. ciekawe kiedy się na dobre zacznie sezon chorobowy, bo jak na razie w grupie Maćka są chyba wszystkie dzieci codziennie.

Muminka, słodkości niesamowite to twoje maleństwo!!! wpadaj częściej i wklejaj fotki!

atfk, trzymam kciuki i pisz jak było!

iwonka, zdrówka życzę:tak:

anaconda, u mnie w muszli był taki żółty osad, kamień na brzegu, nie mogłam tego doczyścić. i po 10 minutach z tym żelem tylko przetarłam szczotką i zlazło wszystko. a na kranach jak mi się porobi stosuję cilit i też złazi, ale po tym w kiblu zeszło lepiej, bez wysiłku. ja to w ogóle obkupiłam się w takie cudeńka, bo mnie wkurza szorowanie:sorry2: ale fakt że mało co skuteczne jest aż tak.

reklama
Do góry