reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam kobietki!!!
raz jeszcze dziękuje za wszystkie zyczonka urodzinowe:-):-):-)!!!
niezmiernie mi miło:tak::tak::tak:!

podczytałam Was

anaconda
kurcze mam nadzieję ze Majeczka już wydobrzała!!!wystarczy chwila:baffled:
Mozi
jak tam dietka???moja do przodu,trzymam się...choć mój CUKROLUBNY organizm domaga sie coraz częściej jakiegoś dopalacza:-D:-D:-D
evelinka
no my z niecierpliwością czekamy na naszego najmłodszego pupila na BB:-):-):-)!!życzę Ci ekspresowego porodu!!!
a imię...MATEUSZ:-) śliczne...mój ukochany chrześniak ma tak na imię-sama mu je nadałam:-D!co prawda ma dzis już 11 latek i to bardzo madry i spokojny facio!!

na a poza tym to co u Was kobietki???
ja wczoraj byłam na praktykach i uczestniczyłam w pierwszej w swoim życiu reanimacji:happy:

reklama
witajcie,
tradycyjnie na jednego posta ale wybaczycie, w końcu do przeprowadzki się szykuje:-D
dużo nie brakowało by sprzedający zniweczyli nasze plany ale mam nadzieję że ich inwencja twórcza się kończy:baffled:
Anaconda uściski dla Majuli:tak:
Evelinka mój brat cały czas marzy o Mateuszku,ale do tej pory ma trzy córy:rofl2:

hej
dieta jakos do przodu,choc z obiadami to jest raczej normalny,niestety w tyg jak wracam ok 16 po mala i idziemy na plac zabaw czy cos zalatwic,jak dzis i drugi dzien jestem po 19 w domu,to nie ma kiedy zrobic obiadu dzis zaniast ryzu z fasolka byl zurek,bo to u rodzicow bylo,ale sniad, drugie sniad i kolacja w planie diety,choc czasem cos skubne jak dzis:(

a bylism zaszczepic na kleszcze,mala dzielna i od razu ja pielegniarka zmierzyla i zwarzyla : 19,300 wagi i 112 wzrostu :))))))))))
oczywiscie maly drobiazd kupiony,bo [przed przychodnia kiosk z zabawkami i baczka jej do puszczania kupilam i nawte jak weszlismy do domu mi podziekowala jeszcze raz za zakup

zmykam mala do spania klasc

Mateusz zgadzam sie bardzo ladne imie :)

Hejka!
Witam jak zwykle poznym wieczorem. Plan dnia wykonany to jest drzwi wejsciowe wyczyscilam, wymalowalam...i nawet zdarzylam sie przykleic i musialam robic poprawki.
Maciej znowu chory i to nie oskrzela a obawiam sie ze raczej astmatyczne, jutro jade do alergologa. Chcialam dzisiaj ale byla na szkoleniu. A nasza rodzinna powiedziala ze ona podejrzewa ze to z alergii...tyle to i ja wiem

Moj Krzys ma 6 lat w czerwcu ma 122 cm i 18 kg

Ania Komunie ma 9 maja. A wczesniej 1 maja maz ma Komunie chrzesniaka

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
a ja już tylko chciałam dobranoc powiedzieć, bo idę kolejny raz 'skazanego na bluesa' obejrzeć, ale widzę że piszecie o wzroście i wadze dzieciaków. młody skończył 5 lat w lutym, waży 23kg, a ma 120cm wzrostu. lub już więcej, bo nie był profesjonalnie mierzony ostatnio a wszyscy mówią że urósł. wyrośnięte to i mimo wagi chude! nie wiem co mu tyle waży..;-)

Aniu, mam nadzieję, że zrobisz wirtualna parapetówę:-D

a teraz zmykam, dobrej nocki!

Ja na chwilę wieczorkiem przysiadłam,bo ładna pogoda to połaziliśmy po targu a po południu plac zabaw.A niedawno ni z tego ni z owego deszcz lał.Mam nadzieję,że jutro,a właściwie już dziś będzie znów słoneczko....

Iwonka porody :szok: błyskawiczne,szczególnie ten drugi.Też się teraz boję tego bólu,co mnie czeka i mam w planach się bardziej skupiać na oddychaniu itd.ale nie wiadomo,jak będzie.A Klaudia rzeczywiście wielka,podziwiam.
Joanna położnej nie wykupywałam,także mam nadzieję,że trafię na jakąś w porządku.
Naja o filmie nie słyszałam.Nawet nie pamiętam,kiedy jakiś oglądałam :zawstydzona/y:
Z mężowym już w porządeczku,szybkie godzenie :-)
Tak,czekajcie na najmłodszego,a Mumince też szybko zleci i niedługo też Jej będziemy kibicować :tak:

Witam :-):-)
Kolejny piękny dzień się zapowiada więc może gdzieś wyskoczę coby świeżego powietrza zażyć :-D:-D
Co do imienia Mateusz to jak sobie tak myślę że jak teraz udałoby się chłopaka zrobić to dostałby takie imię lub Michał, między tymi dwoma :tak::tak:
Atfk jak masz zachciewajki na słodycze to sobie chrom kup, wypróbowane i działa w 100%, wystarczy jedna tabletka na dzień :tak::tak::tak:
Zuzkus dużo zdrówka dla Maćka :tak: i oby wizyta u alergologa przebiegła pomyślnie :tak::tak::tak:
A wracając do naszych dzieci to Maja waży 22kg i mierzy 117cm, jak na swój wiek też jest duża :blink::blink:

Witam kobietki z ranka!pochmurnego coś dzisiaj:crazy:!!
szukam materiałów do szkoły ale będę zaglądała:-):-):-) jeśli którać chętna na gadulec!!

ja dzis dzień 10 dietki;-) więc już z górki!!no i niemal 3 kg ma w dół!

Witam kobitki :-)
TO moja waży kolo 18-19 kilo a wzrostu ma kolo 110 ale nie jestem pewna.:sorry2:
Ide zaraz do kolezanki fryzjerki,będzie na mnie ćwiczyć czesanie koka,mam dlugie włosy i klientka tez ma takie długie ;-) wogóle to spać mi się chce bardzo,pogoda pochmurna i pewnie dlatego.

reklama
część dziewczyny. widzę, że wyrośnięte te nasze dzieciaki;-) u nas dziś zimno okropnie, wiatr paskudny i chmurzy się.. jutro miałam jechać do wawy a tak mi się nie chceeeeeee... może uda mi się to przełożyć na wtorek..? tylko że co to da, wtedy też mi się nie będzie chciało.

a w ramach diety właśnie skończyłam kawkę i pierniczki:-p

Do góry