reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Hej dziś dzień teściowej :tak: a zima i u mnie, i konca nie widać .Mam dosć:sorry2: choć już w ogrodku oznaki wiosny sa :-)

Słyszałyscie o tym wypadku,ciężarną w 7 miesiacu potrąciła ciężarówka.Ona zgineła na miejscu a dziecko uratowali:-(

reklama
Gosiu spokojnej podróży czekamy na wieści :)))))

ja mam super humor bo dzwoniłam do taty i załatwia wolne na święta i przyjechać chcą na bank
jestem taka szczęsliwa

placuszki się smaża tzn racuszki
grochóweczka dla męza gotowa ogarniam i o 14 wychodzę do pracy

Gosiu szczęśliwej podróży.Będziemy czekać na Ciebie:tak: Ps. ile masz tych walizek:confused::-p

A mi chyba pralka padnie:wściekła/y: mam tego BOSHA z 7-8 lat i nic do tej pory nie było na dziś tak wali coś w niej że szok,nie mam pewności czy nawet grzałka działa:sorry2:

U mnie zima na calego przez noc nasypalo 20 cm :szok: sniegu i dalej sypie...i dalej sypie:dry: nie cierpie zimy:no::wściekła/y: zimo s*** ja chce wiosny!!!!!!!

Gosiu my tez przesylamy buziaki i czekamy na wiesci zza oceanu, milej podrozy!:-)
Agatko to fajnie ze bedziesz miala rodzicow na swieta:tak:
Iwonko a moze cos wpadlo do filtra?

Pozdrawiam i ide z saneczkami po Krzysia do przedszkola, przynajmniej on niech ma frajde...wrrr w marcu sanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gosiu, spokojnego lotu i pisz od razu jak będziecie na miejscu:tak: i powodzenia w nowym świecie:tak:

iwonka, ze sprzętem tak już jest, że przewidziany jest na ileś lat i potem ma się rozsypać. współczuję wydatków z tym związanych.

agatluka, to będziecie mieć rodzinne święta, super!

Muminka jak widać szpital pomógł, baw się dziś dobrze:-D

kirja, już myślałam, że nam uciekłaś;-)

atfk, nadrabiaj zamknięty i pisz:tak: bo w ogóle coś tam pustawo.. moderator nie dba o ruch w interesie;-)

u mnie humor nędzny, najpierw zepsuła mi go zima, potem baba z tej *&%^$%##@@!*&!! szkoły w jakiej dorabiałam, nigdy więcej nie dam się w coś takie wpakować, banda oszustów i złodziei:wściekła/y: a jeszcze jutro jadę do roboty, po południu wrócę, ale nie mam nawet serca do tego, żeby się przygotować. złe nastroje na przedwiośniu:sorry2:

ehhhhhh moje pierogi zajęły mi pół dnia:szok::szok::szok:...miałam pomoc w postaci córci i sprzątanie kuchni po tej małej kucharce zajęło drugie tyle hahaha
ale pierożki pyszne mniammmmmm

zaraz mój męzuś kończy prace i jedziemy na zakupy!
jutro od rana jade do szkoły a wieczorem mąż i jego koledzy z pracy jak co roku organizują nam kolację z okazji zbliżającego sie Dnia Kobiet...wiec wieczór też już zapewniony!paczka stała,zgrana od lat...wiec na pewno bedzie miło i wesoło!

dzień teściowej powiadacie.....:dry::dry::dry: NO KOMENT!! HAHAHA

reklama
Do góry