reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Vala witaj:-)
Gosiu :szok:jutro już piątek,to ten dzień wyjazdu?Kochaniutka i ja mam nadzieję,ze z dziadkiem się jeszcze spotkacie.
A ja wreszcie w domu po prawie 5godzinach szlifowania sztuki kosmetycznej,kremy,maseczki i makijaże:-D.Głowa mała:-D,do tego dowiedziałam się,że powinnam stosować cienie zimne,najwięcej niebieskie i zielone:baffled:,nigdy w zyciu:rofl2:.No może kiedyś,teraz wolę beże,brązy i złoto ciut zieleni;-).
Dzieci pomyte w łóżkach już można powiedzieć śpią(Sara jeszcze się wierci).A ja marzę o podusi i ciepłych ramionach mężusia:-p:-D:-D.Kolorowych snów kochane:-)

reklama
agatulka, na przedwiośniu to chyba wszystko człowieka dołuje mniej lub bardziej;-)

Muminka, co się dzieje? łap siły!!

gosiu, też nie mogę uwierzyć że już macie niedługo lecieć! a z dziadkiem na pewno się spotkacie, starsi ludzie często tak mówią, a to zwykle najlepiej świadczy o tym, ze myślą przeciwnie:tak:

dotmar, jak znajdziesz chwilkę to napisz nam kilka praktycznych rad, choć z tego co psizesz niekoniecznie pokrywają się one z naszym wewnętrznym przekonaniem:-D

vala, witamy:tak:

a myśmy byli na urodzinach, było bardzo sympatycznie, dorośli fajnie pogadali, dzieciaki się wyszalały, a teraz zmykam coś poczytać i spać. ochoty na pracę nadal brak. demotywacja kompletna. dobrej nocki bebaby.

hejka,
chciałam się przywitać wraz z moim niedługo 5 latkiem :) - będę zaglądać tutaj częściej na ploteczki :)
Bardzo się cieszę, że jest wątek dla mam starszaków - bo na różnych forach faktycznie....bardzo mało mam pisze.

Witamy nowa mamę :))))
i zapraszamy do ploteczek

Hejka!
Agatko w Zakopanym to i moj maz nie byl :-D
A sprzatanie szafek meza typu srubeczki, mloteczki to dla mnie jak sprzatanie stajni Augiasza i syzyfowa praca w jednym...takze ja odpuszczam
Muminka a cozes tak oslabla? :-)
Vala Mal Doran witaj!
Gosiu to Ty jutro wyjezdzasz?

Pozdrawiam :-)

a ja się do tej szafki zabierałam sporo czasuuuu więc juz jestem po ale tych śróbek b mało więcej kabli i pierdół komputerowych i telefonicznych ufffff

ooo wieczornie witam!!!
miałam całe po południe zajrzeć...ale skorzystałam z pogody i poszłam ze szkrabami na spacer-powyciągali rowerki:-D:-D:-D...po godzinie 17 zaczął sypać mokry śnieg:szok::szok::szok: i znów jest biało ehhhhhhhhhhh a było tak pięknie!!!

zyczę kolorowych snów!!!jutro nadrobię

u nas popruszyło chwilkę i znikł śnieg

Vala witaj:-)
Gosiu :szok:jutro już piątek,to ten dzień wyjazdu?Kochaniutka i ja mam nadzieję,ze z dziadkiem się jeszcze spotkacie.
A ja wreszcie w domu po prawie 5godzinach szlifowania sztuki kosmetycznej,kremy,maseczki i makijaże:-D.Głowa mała:-D,do tego dowiedziałam się,że powinnam stosować cienie zimne,najwięcej niebieskie i zielone:baffled:,nigdy w zyciu:rofl2:.No może kiedyś,teraz wolę beże,brązy i złoto ciut zieleni;-).
Dzieci pomyte w łóżkach już można powiedzieć śpią(Sara jeszcze się wierci).A ja marzę o podusi i ciepłych ramionach mężusia:-p:-D:-D.Kolorowych snów kochane:-)

uuuu 5h zabiegó wow wytrwała jesteś ale co tam dla siebei tez trza coś zrobić

my już po zastrzyku i liczę ze to ostatni
Maks dostał dyplom dla dzielnego pacjenta :))))

Dzień dobry!!!
wstawać kobietki!!wstawać:-):-):-)

zaglądam troszkę od rana bo dziś na obiadek bede robiła pierogi więc wiecie:happy2::happy2::happy2: troche roboty przede mną!!

śnieg nie pada dzisiaj ale jest biało i mrozik wrócił!

co dobrego?

atfk, matki do dawna nie śpią, tylko pewnie ciężko sobie pozwolić na luksus siadania przy kompie:-D a u nas w nocy dosypało tyle śniegu, że od rana pługi jeżdżą:szok: mam dość tej zimy. pięknie jest, ale chcę wiosny!! zwłaszcza że chyba czeka mnie przebudowa ogrodu, bo coś mi wygląda na to, ze cały żywopłot wymarzł:wściekła/y:

agatulka, gratulacje dla dzielnego pacjenta;-)

młody w przedszkolu, a ja kawka i na zabiegi, dziś ostatni dzień. w sumie dobrze, bo już mi się tam nie chce chodzić. mam dziś ambitne plany posprzątać ale co z tego wyjdzie..;-)

też sobie właśnie kawkę zrobiłam i jeszcze trochę posiedzę zanim się za obiad wezmę!

u nas piękne słonko przez okno..ale wiecie takie zdradliwe mroźne:-)

ehhh naja podaj mi linka na nasz zamknięty bo jakoś nie moge go odnaleźć!

reklama
Troche sniegu napadalo kilka dni temu ale szbko znikl. Znowu bylawiosna. Dzis rano zaczal sypac grad ale tez juz zniknal i wyjzalo slonko. Az chce sie zyc :) Dzis niezle sie czuje nawet przy kompie juz z pol godzinki siedze. Filipo ma dzis wplne bo w przedszkolu kurs piewszej pomocy. A dzis przeciesz piatek i zly jest bo juz mial zaplanowane jaka zabawke wziasc. Moja Justyna ma dzis urodzinki wiec zaraz spadam na kawke ale najpier lece po balony . Napompujemy ich strasznie duzo i wejdziemy z nimi domu.he he pewnie dzieciaki beda mialy wiecej frajdy... Narazie Bebaby!

Do góry