reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam
U nas nadal mrozi, na termometrze -10st.C i na dodatek jakiś katar mnie dopadł.
Ja też ostatnio mam strasznego lenia, nic mi się nie chce, może to brak słońca tak na mnie działa:sorry2::sorry2::sorry2:

witam i ja:tak: kawka jest, pierniczki pod ręką, chwila przyjemności a później wielkie porządki - bo czas już najwyższy:sorry2:

Witam.Ciągle mam bardzo powolny net.Dopiero od jutra będzie nowy okres rozliczeniowy i nabierze szybkości.Strony otwierają się nawet godzine,dlatego też nie zaglądam bo szlag człowieka trafia.
W niedziele zginął mój znajomy,można powiedzieć że z rodziny.Miał wypadek samochodowy ,wpadł w poślizg,kilka razy dachował.Zginął na miejscu. :-( Zostawił córke.Był w moim wieku.
Przepraszam że tak tylko o sobie.

iwonka, strasznie to dołujące zawsze gdy ktoś nam bliski, a jeszcze młody odchodzi..

mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz, trzymaj się.

anaconda, no ja mogę.. żebym nie wiem ile jadła nie tyję. no, czasem nieco, ale gubię w ciągu paru dnia naturalnie po 2, 3 kg. tak wiec luzik. od kilkunastu lat ważę tyle samo, z przerwą na ciążę, a i po urodzeniu Maćka po miesiącu właziłam w najwęższe dżinsy sprzed ciąży. nie odchudzałam się nigdy, wręcz chciałam czasem przytyć. teraz dałam sobie spokój. taka budowa, nic się nie poradzi. cała rodzina mojego ojca tak ma. żadna to zasługa - geny, i tyle.

Iwonko straszne to jak ginie osoba mloda:-( Dla Znajomego
[*]
Czekamy! Na szybszy net i Ciebie:-)

Anakonda ja pomimo ze przed @ to tez mam lenia giganta. A ze jeszcze dzieci w domu i wiem ze zaraz to wszystko bedzie wygladalo jakby przeszedl tajfun to mi motywacji brak:sorry2:

Naja ja tez z tych genetycznie obciazonych i po 3 ciazach dalej rozmiar 36:tak:
Pisalas ze 19 stycznia swieto...chyba jestem ignorantka:zawstydzona/y: ale jakie?

Dzien dobry:-)

iwonka, strasznie to dołujące zawsze gdy ktoś nam bliski, a jeszcze młody odchodzi..

mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz, trzymaj się.

anaconda, no ja mogę.. żebym nie wiem ile jadła nie tyję. no, czasem nieco, ale gubię w ciągu paru dnia naturalnie po 2, 3 kg. tak wiec luzik. od kilkunastu lat ważę tyle samo, z przerwą na ciążę, a i po urodzeniu Maćka po miesiącu właziłam w najwęższe dżinsy sprzed ciąży. nie odchudzałam się nigdy, wręcz chciałam czasem przytyć. teraz dałam sobie spokój. taka budowa, nic się nie poradzi. cała rodzina mojego ojca tak ma. żadna to zasługa - geny, i tyle.

Jeju zazdroszcze budowy i genow:tak:u mnie na odwrot:wściekła/y:ciezko zgubic tym bardziej ze motywacji i samozaparcia brak:-:)no:

Iwonka
wspolczuje
[*]
wracaj szybko do nas:sorry2::tak:

Naja ty tu tak słodkościami kusisz a ja chcę kilka kg zgubić:sorry2::sorry2::baffled::baffled:

a ja sie poddalam...niemoge wytrzymac i ciagle podjadam:wściekła/y::szok::wściekła/y:a cwiczyc mi sie nie chce...wogole nic mi sie nie chce...robie tylko to co musze..szczegolnie dla Juli...ehhh...nie smuce:-(

Gosia
sliczne fotki....:-)w suwaczkach:tak:

Zuzkus w sumie po co masz sprzatac skoro zaraz "tajfun"przejdzie:sorry2::-D

zazdroszcze rozmiaru 36...wow..mi starczyl by 38...ehhhh....

Atfk zazdroszcze wyjazdu niespodziankowego....uwielbiam takie spontany...foto relacja extra!!!

Ostatnia edycja:
zuzkus, dziś święto Chrztu Chrystusa. bardzo ważne w tradycji prawosławnej. zwiazane też z obrzędem świecenia wody.

a co do rozmiarów i tuszy to lepiej nie piszmy, bo nas odchudzające się dziewczyny wyklną;-)

Joanna, a co to za smutki zimowe..?

reklama
a co do rozmiarów i tuszy to lepiej nie piszmy, bo nas odchudzające się dziewczyny wyklną;-)

:tak:nnoooooooooo:tak::tak::tak:;-):-)

jeju a ja mam ochote straszna na cos do jedzenia..to chyba reakcja na stres...ale zjadlabym cos a niewiem co dokladnie..otwieram lodowke i nic ciekawego tam nie widze...chyba jakies ciasto trzeba upiec....Naju smutki sa ale mam nadzieje ze szybko minal...znaczy sie wczesniej niz pozniej:sorry2:tak dolujaco u mnie i weny do pisania brak:-(....ale staram sie i cos tam skrobne;-):sorry2:

Do góry