agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Co do fluoryzacji to u nas w przedszkolu jest raz w miesiacu...na razie Jula nie chodzi ale mysle czy zdania nie zmienic...chodzimy do super pani stomatolog prywatnie...jest naprawde dobra ,musimy miec dosc czesto kontrol przez te uszkodzone zabki ale jest ok
objezdzilam dzis mnostwo sklepow w poszukiwaniu spodni kombinezonowychi nigdzie nie ma
chodzi mi po glowie super przeceniony ale jednoczesciowy kombinezon...tylko dopiero co kupilam w h&m na wyprzedazy super kurteczke wiec niepotrzebuje jednoczesciowego:-(
atfk powodzenia na zaliczeniach:-)
Iwonka dyscyplina powinna byc ale niedawanie monte bo sie czegos innego nie zjadlo towkoncu to za Twoje pieniadze kupowane
u nas tez w piateki dzeici moga przynosic swoje rzeczy ale jak widze kazdego dnia cos przynosza wiec i Jula zabiera roznosci
![]()
a moze w grzebciuchy bys trafiła często widzę sporooo kombinezonów dobrych firm nei zniszczonych i taniej kupisz
miom zdaniem przegiecie z tym monte,to,ze nie posprzatali po sobie to tez,nie feir,ze zabawki nie dali im na sale
u mojej ,nie mozna miby zabawek,to juz duze dzieci,trzecia grupa,ale Ola czasem cos zabierze i bez problemu wejdzie z tym na sale i jeszcze meczy panie tym,ze to wszystko co narysuje po glownych zajeciach bierze do domu,codziennie ma jakos kartke,i czasem musi po to isc na gore na swoja grupe,po 15 schodza do jednej grupy,bo dzieci malo i bez problemu idzie po rysunek z pania lub teraz ma przy szafcez ubraniem juz
toze dzieci nie posprzataja,a raczej nie zacheca dzieci to juz wina pani,po czesci,bo mogli by jakos zacheci,a nie zabraniac dzieciom
co do flouryzacji moja nie byla,bylismy kilka razy u dentystki i miala,pendzelkowane miejsca bo bylo cos nie tak,ale tylko tyle,a pozniej miala,ma jednen zabek brzydki i dentystka zaczela jej go robic,zabolalo i juz nie chciala buzi otworzyc,wiec mielismy przerwe,ale trzeba sie zapisac znowu na kontrol
tez tak czasem mam,ze sie przespie i budze po pewnym czasie,myje i dalej spac
kochana daj jakiś namiar na Krakowskiego dentyste dla dzieci????????????????????????? musze kogoś znaleśc ale wpier te nei prywatne są u nas takie ale wiesz tu nie chodzi zobacz w gogle tylko z polecenia heehehhehe
Hey Mamusie!
Właśnie rozpoczęłam pifko. Przyjechał dziadek (ojciec mego taty), więc trzeba to uczcić, tym bardziej, że długo się potem nie zobaczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Także znikam. Do jutra.
PS. Wszystkim Mamusiom dziekuję za tak miłe przyjecie mnie na wątku
Buźka :************************
no to miłego powitania dziadka