Ha ha ha moj Filip to by zaraz do niego podrzedl i kazal mu ten papierek podniesc!Ola często na spacerze kiedy zobaczy np jakiś papierek pyta "a kto to rzucił?" - nie wiem może jakiś pan, "a który" - nie wiem, "może ten?" i pokazuje na pierwszą napotkaną osobę.
reklama
u nas też etap pytań- głównie- a gdzie mieszka.. i tu pada np grzebień, szafka, ta pani, gdzie mieszka lalka, gdzie mieszka Michael (Jackson ) gdzie mieszkają buty.... kolejne- jak ta pani się nazywa?
I tak od rana do nocy...
męczące...
I tak od rana do nocy...
męczące...
Oj moj Filip juz od samego rana dzisiaj...
Mamo czemu spisz a czemu jestes zmeczona aczemu niemasz koldry a czemu niema ulicy zezamkowej a czemu pada deszcz a czemu sa reczniki na balkonie....!!! O korcze zapomnialam zdjac prania z balkonu!!! Dobrze ze ten moj synek rano te pytania zadawal bo mi sie to pranie tak mocno niezmoczylo
Mamo czemu spisz a czemu jestes zmeczona aczemu niemasz koldry a czemu niema ulicy zezamkowej a czemu pada deszcz a czemu sa reczniki na balkonie....!!! O korcze zapomnialam zdjac prania z balkonu!!! Dobrze ze ten moj synek rano te pytania zadawal bo mi sie to pranie tak mocno niezmoczylo
Podziel się: