reklama
_Alfa_
Fanka BB :)
Kochana bardzo ale to baaardzo mocno trzymam za Was kciuki!! Twój synek to rzeczywiście prawdziwy przystojniak, ma prześliczne oczka!! Życzę Wam jak najlepiej, Tobie dużo siły, niech Dawidek czerpie z życia co najlepsze, wierzę w szczęśliwe zakończenie tej historii. Rozumiem Twoje rozdrażnienie, sama mam koleżankę, która 2 miesiące przed terminem urodziła synka - chłopak zdrów jak rybka, Wam też się uda!! A Dawidy to krzykacze, mój brat to mały drań był, który był meeega absorbujący
muszę napisać to samo co pewnie napisze każda z nas. Patrząc na twojego synka widzę cudownego i ślicznego chłopca. I ja również czuję że będzie zdrów! przesyłam moc całusków dla was i będę o was myśleć mocno! a Dawidek naprawdę jest wspaniały!!!!
truskafffka
Dziękuję Jotka że się odezwałaś, pokazałaś nam swojego Największego Skarba Piękny Jest
Dawid od początku dzielnie walczył i jestem dobrej myśli, wyrośnie na wspaniałego mężczyznę
trzymam za was mocno kciuki i myślę o was.
dla małego moc buziaków :** Muuułaaaaa :**
Dawid od początku dzielnie walczył i jestem dobrej myśli, wyrośnie na wspaniałego mężczyznę
trzymam za was mocno kciuki i myślę o was.
dla małego moc buziaków :** Muuułaaaaa :**
daffodil86
Zaangażowana w BB
Jotka bądź dobrej myśli!!! Przecież to najważniejsze by wierzyć, że będzie dobrze. Zobacz jaki Dawidek był kruszynka jak się urodził...malutki, bezbronny...Ale silny, walczył dla siebie i dla Was. Wygrał już raz to kolejne bitwy tez wygra! Dziękujemy, że napisałaś. Dla nas to też było ważne, bo każda z nas w serduchu wiedziala, że będzie dobrze, ale potrzebowałyśmy potwierdzenia, żeby się uspokoić.
Jesteśmy ciągle z Tobą :*
Jesteśmy ciągle z Tobą :*
jotka - Dawidek jest śliczny po prostu!!!!
ja tez mocno wierzę, że wszystko będzie ok - na pewno wyrośnie na małego supermena
prosze - wpadaj czasem i daj znac jak się miewacie!!!!! by my naprawdę o Was myslimy i trzymamy kciuki z całych sił
nie daj się depresji, bo masz wspaniałego synka....
ja tez mocno wierzę, że wszystko będzie ok - na pewno wyrośnie na małego supermena
prosze - wpadaj czasem i daj znac jak się miewacie!!!!! by my naprawdę o Was myslimy i trzymamy kciuki z całych sił
nie daj się depresji, bo masz wspaniałego synka....
madziarra21
Trzymam kciuki z całych sił za Dawidka! Jest silny i śliczny, da radę! Dla Was...
reklama
Podziel się: