reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla dzidziusia

Ja już przyatakowałam w końcu to allegro i kupiłam 5 rzeczy od jednej laski, więc mniejszy problem, a po pierwszym atakuje upatrzone łóżeczko i tego Aventa:-D
Tylko coś Allegro szwankuje i coś robią co chwila, bo od 3 godzin czekam na maile potwierdzające zakup, z numerami konta i danymi i nic jeszcze nie dostałam.
Mam nadzieje że do rana już sie odblokują:baffled:

reklama
wiecie co, jak ja was czytam to jestem w calkowitym tyle, ja prawie nic nie mam. musze ciuchy przebrac i poprac. zastanowic sie gdzie lozeczko umiescic, kosmetyki to beda te same co miala Ninka. jeszcze jedna komode kupic i smoczki. lozeczka nie mam i poscieli jeszcze jednej...jejku jestem w totalnym proszku, tak naprawde to nie mam nic...az mi wstyd ze zostawiam to na sam koniec
dla siebie tez jeszcze nic nie kupilam

Bardzo ładne to łóżeczko:tak:Ja uwielbiam takie drewniane:-)
Fajnie bo taki jasny brąz to pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki.

Ewa bardzo ladne to lozeczko.Podoba mi sie cos w tym stylu tylko ja sie boje tego ,ze ono ma niestandardowy wymiar i ciezko mi by bylo cos do niego dopasowac potem.Ale jest chyba faktycznie najladniejsze z tego co widzialam z turystycznych.:tak:
Ja tak w ogole to mam dziwny plan zeby do takiego lozeczka wsadzic zwykly materacyk bo te , ktore sa w komplecie sa raczej slabej jakosci no ale to sie okaze dopiero jak lozeczko juz przyjdzie.Ja juz dzis wypatrzylam kilka takich ,ktore jak dla mnie "ujda w tloku" i jak maz wrociz pracy to kaze mu wybrac ktores z tych;-)

Aneczk, my kupiliśmy dodatkowy materac. Taki jak do klasycznego łóżeczka. Kokos-pianka-gryka i w tym samym wymiarze zamówilśmy ;-) co łóżeczko.
Jakby co to daj znać to dam Ci namiary.

A to mnie teraz milo zaskoczylas Ewa:-):-):-) dawaj namiary oczywiscie :tak: bo jak mowilam to jedyne lozeczko ,ktore ma jak dla mnie ladny wzor:tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny a powiedzcie za jakim termometrem sie rozgladacie o ile sie rozgladacie :-)
Taki standardowy,czy moze taki na czolko a moze do ucha?
I czy kupujecie termometry pokojowe?

Do góry