reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

reklama
Dziewczyny tak! To ten program :-D na tvn style chyba leci :-) moj to sie smieje, ze zawsze on moze wystapic w roli tego trenera i troche mi zrobic rygor w domu, ale nie wiem czy to tak samo na mnie podziala jak by to mowila do mnie jakas obca osoba. M jakby na mnie ryknal, to chyba bardziej bym sie smiala, niz go bala, no nie wiem lol :-D

dobra mowcie kiedy to wazenie, ja i tak sie waze codziennie bo mam jakis taki durny nawyk (nie obsesje), ale bede wam pisala raz na tydzien jak ida postepy, choc teraz pewnie bedzie w miejscu stalo, bo nasypalo sniegu i zamiast rowerem to musze jechac autobusem :cool:

O juz jest ze sobota, tak dlugo tego posta pisalam, ze nawet nie wiedzialam ze tu juz kilka nowych jest hehe.

Dzisiaj dzien drugi :) mniejsze sniadanie oraz drugie sniadanie, ale za to na obiad miesko :) moge zjesc albo gotowane albo grilowane :) dzisiaj wolowina wiec ja to chyba lepiej grilowana ?

reklama
no wlasnie, gotowane to zjem ale piersi z kurczaka :D te wolowine to sobie w piekarniku na ruszcie zrobie, i poloze na to swieza bazylie, powinno byc w miare :D

Do góry