Ja bym na ser zolty uwazala. Na wiekszy atak kolki polecam suszarke. Na brzuszek z daleka powietrze skierowac i od razu lepiej.ja już nie wiem dziewczyny...wczorajszy obia makaron z lekkim sosem z piersi kurakowej, na kolacje kanapka z wędliną, śniadanie dziś kanapka z plastrem sera żółtego , a dziś od 16 do 21 mega ból brzucha u malutkiej, nic nie pomagało, chyba z wycieńczenia zasnęła, ale przebudza się i widać,że ją jeszcze męczy trochę, nie śpi spokojnie, ja dziś mega doła łapie, nie dość,że mam kryzys z pokarmem, staram się wszystkie sposoby na zwiększenie laktacji stosować to teraz ten brzuszek, chyba nie mogło zaszkodzić nic co zjadłam? czy coś z tego może powodować takie rzeczy? oprócz tego mała drugi dzień bez kupki, niby norma,ale może przez to? no ale po tych mękach i tak nie zrobiła, same bąki szły...doradźcie coś, bo naprawde dołuje się już tą sytuacją
reklama
a co pijecie?
wody jako tako nie lubię
piję herbatkę laktacyjną (ale ją można tak 3-4 razy- ciekawe, dlaczego?)
czasem wypiję zieloną, ale ponoć ani zielona, ani czerwona nie są najlepsze jak się karmi...
co więc pić? zwłaszcza, że pić trzeba dużo...
wody jako tako nie lubię
piję herbatkę laktacyjną (ale ją można tak 3-4 razy- ciekawe, dlaczego?)
czasem wypiję zieloną, ale ponoć ani zielona, ani czerwona nie są najlepsze jak się karmi...
co więc pić? zwłaszcza, że pić trzeba dużo...
ja nie pomogę, bo głównie wodę piję...nauczyłam się nawyku jak przed ciążą byłam na diecie dukana, a teraz pije jeszcze więcej, bo podobno wypicie 2 szklanek po każdym karmieniu pomaga w laktacji, tonący brzytwy się łapię,a ja próbuje każdej rady;-)
U
użytkownik 838
Gość
czarnej herbaty ponoc tez nie mozna, tylko biala i rooibos, no i laktacyjne i niektore ziolowe... Ja na szczescie tez nauczylam sie pic wode...
baby a jak to z jabłkami? surowych nie można a przetworzone tak?
jabłek nie można?
a ja jem :/
reklama
nie sugeruj się moim postem, słyszałam różne opinie, może zaraz dziewczyny napiszą,że można pożerać kilogramami;-)jabłek nie można?
a ja jem :/
Podziel się: