Natasza1985
Początkująca w BB
Nie wyobrażam sobie życia bez mięsa. Mięso to wartościowe proteiny i dostarcza mnóstwo aminokwasów. A mięsko z grilla to już w ogóle ubóstwo teraz szczególnie w lato
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem laktoowowegetarianką od dziecka. Dobrze się czuję, wyniki badań zawsze książkowe.
Prawdopodobnie dziś zacznie się mój czwarty cykl starań.
Może macie jakieś rady co jeść aby zwiększyć szanse na dzidziusia?
Czytałam kiedyś, że siemie lniane jest wskazane.
Nie jestem fanką soi, ale jak wiadomo kobiety, które mają ją w swojej diete, łagodniej przechodzą menopauzę. Może ma też wpływ na naszą płodność? :>
Bardzo dziekuje za odpowiedz
Czy moglabys mi podpowiedziec jakiej firmy witaminy i kwasy bralas?
Kwas foliowy biore juz kilka miesiecy, witamine b12 od kilku lat, ale slyszalam rozne opinie na temat jej suplementacji przez wegetarian, dla wegan jest obowiazkowa.
A jak zareagowal Twoj lekarz, nie bylo zadnej gadki? No i jak rodzina? U mnie z pewnoscia probowaliby mnie przekonac do miecha.
Dzidzia tez wege?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom