reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta South Beach

A ja dziś na obiad planuję zrobić cukinię faszerowaną mięskiem mielonym ,zapiekaną w piekarniku... mniam mniam:tak: będę robic pierwszy raz, napiszę później co z tego wyszło.
Tylko jeszcze na zakupy muszę się wybrać, a pogoda u mnie dziś do d...y, bo pada:no:

reklama
Ja wczoraj popelnilam kolejny grzech...zimne piwko na balkonie sztuk 2 :-D
Ja chyb awogole za malo jem bo wlasnie dzis w nocy jak wstalam do Noemi to zrobilo mi sie strasznie slabo,ciemno przed oczami i czulam ze dwie sekundy a zemdleje...Zdazylam zawolac jeszcze Adama i pomogl mi sie polozyc na lozko...:szok:
No ale dzis na wadze 60,2kg... :-)

No własnie dziewczyny napiszcie (bez ściemniania;-)) ile ważyłyście przed dietą, ile ważycie teraz, ile zamierzacie zrzucić i który to dzień diety,

u mnie wygląda to tak:
przed: 65,5 kg
Teraz: 63.9 kg
zrzucić: 7kg
12 dzień diety (I etap)

Ja 62,8kg.
zjechalam do 60,2 kg... (waze sie zawsze z rana....)
chce to 58kg zjechac...
Ale ja nie trzymam sie dokladnie tego jak trzeba... jestem od poniedzialku na diecie ale od dwoch dni sobie troche odpuscilam w pewnych kwestiach...Za to nie jem nadal pieczywa,ziemiakow,slodyczy,owocow...

hej dziewczyny

ja dzis rozpoczynam II etap:tak::-):tak:
wazylam sie dzis i waze 62.8 wiec spadlam ok 2.7kg na I etapie
z radosci poszlam i pokupowalam owocow i najadlam sie tak, ze juz nic mi wiecej nie trzeba:happy2: zadowolona jestem, bo po ubraniach tez czuje "luz":-p

mowcie co chcecie, wg mnie ta dietka jest fajna:tak:

Hej '

Bardzo mi szkoda ,bardzo:-( ale musiałam zrezygnowac ,tak sie dziwnie czułam ciało dosłownie jak z waty ,przestraszyłam sie nie na zarty ...nigdy czegos takiego nie czułam...Dieta naprawde swietna i mysle ze ma naprawde sens wiec zycze powodzenia i wytrwałości ..:tak:

Noelia ja mialam podobnie...tez sie wystraszylam ze gdzies padne i zaczelam jesc :-D i od razu 1 kg na plusie...ale i tak jeden nadal na minusie ;-)

A powiedz mi robilas sobie duzo do jedzenia bo u mnie raczej dlatego ze malo jadlam takie zawroty....

reklama
Hmmmm dla mnie to zastanawiajace a przed dieta dużo jadlyscie slodyczy, słodziłyscie?
Moze to nagły spadek glukozy we krwi powoduje takie zmiany?:tak: