reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

ASIIEK- powodzenia:) tylko dzienna dawka otrebow to 3 lyzki wiec tego chleba mozna jec 2 kromki dziennie,ale spoko-jest syty:)
my z Tomem mamy teraz 3 dni P
a chleb pieke jak mamy P+W bo wtedy na kapankach sa i wedlina i warzywaka.

reklama
Witajcie!!!
asiek trzymamy kciuki!!!! :)

U mnie od wczoraj PW, kocham warzywka :) wczoraj na obiad gołąbki, dzis zapiekana z warzywami pierś :)
ale standardowo wag stoi na Pw . Dopero koło 3-4 dnia ruszy :)

Trzymam za Was kciuki dukanki!!!!

MARTOLINKA- ja za Ciebie tez trzymam &&&&&&&& i niestety na PW zawsze waga stoi,ale ja to biore na + czyli ,ze to co stracilam sie utrwala potem na P znowu trace i na PW sie utrwala to co zrzucilam :))tak mi latwiej :)

ide rozwiesić pranie.

ja też po owsiance ważyłam sięi pół kg więcej po tych moich grzeszkach..:( ale przecież nie zjadłam tak dużo.. może jeszcze nie strawiłam:(:(

kurcze ja jeszcze tej owsianki nie jadłam, musze się skusić któregoś dnia...

hejka! no wiec zaczęłam ;)
na sniadanko wciągnęłam jajeczniczke ;)

dziewczyny mozecie mi wkleic przepis na chlebek ;)

już chciałam wklejać,ale doczytałam, że mama mnie wyprzedziła, hehhe

znalazłam tez troche inny wiec wyprobuje oba

podaj ten przepis może i ja bym go wypróbowała...

Moja waga bez zmian...

Lilith - ja kupuję odtłuszczone, bo tylko takie znalazłam:))

CHLEB TOSTOWY DUNKANA (FAZA P)

Proporcje na 1 osobę:
1 łyżka do zupy otrąb pszennych
2 łyżki do zupy otrąb owsianych
1 łyżka do zupy serka homogenizowanego 0%
1 płaska łyżeczka do kawy proszku do pieczenia
1 całe jajko
kilka kropli dowolnego aromatu

Otręby zmielić, aby otrzymać rodzaj mąki. Zmielone otręby przesypać do pojemnika i dorzucić wszystkie pozostałe składniki. Zagnieść ciasto (nie ma potrzeby, aby ciasto stało do wyrośnięcia). Przełożyć ciasto do dowolnej formy. Piec w mikrofalówce przez 4 minuty. Po wyjęciu zostawić do ostygnięcia. Chleb można pokroić w kromki, które następnie wkładamy do tostera, aby chlebek był bardziej chrupki. Nie ma potrzeby solenia.

witam was dziewczyny :-D ja narazie kombinuję jak jeść po dukanowemu, jak nie mam takiej możliwości- kuchnia jeszcze nie przyszła i jest problem :dry: tymczasowo jem wg fazy III, żeby utrzymać wagę. jak nam wkońcu przywiozą meble i się ułożymy, to walnę sobie ze 3 dni uderzeniówki i będę walczyć dalej :-D

Asiiek- ja też robiłam chlebek wg tego przepisu. tylko, że ja tam miałam jeszcze drożdże a nie proszek, a u ciebie nie widzę :eek: z proszkiem było takie sobie- smaczniejsze z drożdżami :tak: ale tak naprawdę liczy się to, że ma się wogóle jakiś chlebek, bo tego najbardziej chyba brakuje- bo jak sobie zrobić jakieś kanapeczki do pracy czy cuś :-)

wczoraj byłam na tej komendzie i totalna klapa :dry: okazało się, że to nie rozmowa, tylko uzbierali ludzi na 2 grupy (po 21 osób) i dowalili nam testem :eek: pytania były kosmiczne!! a najgorsze jest to, że nie wszyscy zostali poinformowani, że wogóle będzie jakiś test!!!! a ci co ich poinformowali, to nawet wiedzieli z jakiego zakresu będą pytania!! i weź się tu człowieku nie obraź :dry: wściekła byłam jak lwica, myślałam że im normalnie nakopięęęęęęę!!!! no kto to widział, żeby według własnego widzimisię jednych informować, a innych nie????!!!!! co prawda coś tam odpowiedziałam, na szczęście coś tam wiedziałm dzięki temu, co się uczę, ale to i tak będzie klapa kompletna. mają w czwartek dzwonić i po 5 osób z każdej grupy umawiać na rozmowę. ja na to nie liczę. chamy wstrętne!! jakby mi powiedzili o teście, to bym się na maksa obkuła, bo przecież wiem jak korzystac z informacji w ustawach, przepisach itp. a tak skąd mam wiedzieć bez przygotowania jaki paragraf z jakiej ustawy czego się dotyczy?? przecież tego jest tyle, że nie sposób spamiętać jak się nie przygotuje!!!

no to się wywnętrzniłam :sorry: normalnie wściekłość masakrycznaaaaa!!! pewnie gdyby mój teść jednak się tam dodzwonił, to by się dowiedział, że test i z czego, to bym nie była na tak kompletnie przegranej pozycji :dry:

ale już spoko- wygadałam się i mi lżej ;-)

reklama
BUNIA- cześc kochana:)

no cholera poszli po bandzie na tej policji-wrrrrrrr,masakra wcale sie nie dziwie ,ze sie wscieklas!!!
tule ..

mam nadzieje,ze meble niedlugo Wam przyjdą :)
ja wstawilam rybe bo cos zglodnialam..ale u mnie pogoda do dooopy-szaro ,wieje,cisnienie niskie;/

Do góry